«ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΚΟΡΗΣΟΥ!!! ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΕΜΑΤΩΝ - ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ» - OlaDeka

«ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΚΟΡΗΣΟΥ!!! ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΕΜΑΤΩΝ – ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ»

Από τον περασμένο Μάρτιο κιόλας(2019) είχε ξεκινήσει μία έντονη ανησυχία στην ευρύτερη περιοχή του τέως Δήμου Αγίων Αναργύρων για το μέλλον του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ Κορησού για το οποίο οι προβλέψεις που έβλεπαν εκείνη την περίοδο το φώς της δημοσιότητας ήταν ιδιαιτέρως δυσοίωνες…

Βλέπετε σε μία ιδιωτική εταιρεία δεν αποτελεί ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση να παρέμβει οποιοδήποτε φορέας στον εν γένει τρόπο λειτουργίας της!!! Παρά ταύτα καταβλήθηκαν αρκετές προσπάθειες και από τοπικούς και από πολιτικούς παράγοντες του τόπου μας, όλο αυτό το χρονικό διάστημα ώστε να διατηρηθεί όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο ανοιχτό το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Κορησου!

Όλοι γνωρίζαμε όμως πως στην πραγματικότητα βρισκόμασταν μπροστά σε ένα σκηνικό προαναγγελθέντος θανάτου… Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο πως ομιλούμε για το αρχαιότερο ταχυδρομικό κατάστημα στον Νομό Καστοριάς αριθμώντας πολλές ένδοξες δεκαετίες στο διάβα του εξυπηρετώντας 8 οικισμούς παρακαλώ!

Τα ταχυδρομικά ηνία στο ανατολικό τόξο αναλαμβάνει πλέον το Μαυροχώρι το οποίο κινεί τα νήματα των ταχυδρομικών λειτουργιών που αφορούν στο κοινό!

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της «αναδιοργάνωσης διανομής» που εκδόθηκε και τοιχοκολλήθηκε στον οικισμό της Κορησού η διανομή των δεμάτων καθώς και της αλληλογραφίας θα πραγματοποιείται 2 φορές την εβδομάδα(Δευτέρα, Τετάρτη)!

Η έντονη δυσαρέσκεια των τοπικών κατοίκων είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη γι αυτήν την εξαιρετικά δυσάρεστη εξέλιξη που αποτελεί έναν κρίκο από μία συνολική αλυσίδα υποβάθμισης της περιοχής μας… παραμένοντας σαν μαύρο σύννεφο πάνω από τον ουρανό του τέως Δήμου Αγίων Αναργύρων!

Οποιαδήποτε μελλοντική εξέλιξη και παρέμβαση θα μπορούσε να οδηγήσει στην ανατροπή των σημερινών δεδομένων θα ήταν πραγματικά καλοδεχούμενη… Ο Υπογράφων Θεμελής Αναστάσιος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria