Σταμάτησε το συσσίτιο αλλά η βοήθεια συνεχίζεται: Έκκληση του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητρόπολης Καστοριάς - OlaDeka

Σταμάτησε το συσσίτιο αλλά η βοήθεια συνεχίζεται: Έκκληση του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητρόπολης Καστοριάς

Στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε, το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας δεν ξεχνά τους αναγκεμένους ανθρώπους και έχει θέσει όλους τους μηχανισμούς του στη διάθεση τους.
Έτσι, αφουγκραζόμενο το σύνθημα «Μένουμε Σπίτι», δεν παρασκευάζει πλέον το καθημερινό συσσίτιο, όμως σε όλους τους δικαιούχους διαμοιράζει πακέτο τροφίμων κάθε εβδομάδα προκειμένου να μην χρειάζεται να εξέρχονται από το σπίτι τους άσκοπα και έτσι να τηρούν με μεγαλύτερη ευκολία τις εντολές της πολιτείας.
Η προτροπή, μάλιστα, του Μητροπολίτου μας κ. Σεραφείμ προς τους υπευθύνους του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου είναι, αυτές ειδικά τις μέρες, να υπάρξει μέριμνα ώστε κανείς συνάνθρωπός μας να μην στερηθεί είδη βασικής και καθημερινής ανάγκης.
Απευθύνεται, τέλος, θερμότατη παράκληση σε όσους έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας προκειμένου να μπορέσουν να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των συμπολιτών μας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria