Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε, ένας Καστοριανός - OlaDeka

Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε, ένας Καστοριανός

Καλησπέρα,                                                                                                                     θα ήθελα να μου επιτρέψετε σε πρώτη φάση να εκφράσω τον θαυμασμό μου προς όλους τους βουλευτές και ιδιαίτερα στην αξιότιμη Πρόεδρο της Δημοκρατίας κυρία Σακελαροπούλου, που με την πράξη αυτή,να δώσει τη μισή αποζημίωση της, απέδειξε το ήθος της. Σε δεύτερη φάση θα ήθελα να στραφώ προς τους κυρίους Βρούτση, Γεωργιάδη και Σταϊκούρα που για μια ακόμα φορά άφησαν ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού έξω από τους υπολογισμούς τους ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ. Γιατι; Μήπως εμείς δεν ανήκουμε στον ελληνικό λαό; Μήπως δεν πληρώνουμε τους φόρους μας ή όταν έρθει η ώρα να βοηθήσουμε την οικονομία μας να πάρει τα πάνω της, δεν θα είμαστε δίπλα στο κράτος; Μόνο μια αναφορά για κάποια προγράμματα που τα ακούμε από τον προηγούμενο μήνα.
Και τώρα θα ήθελα να απευθυνθώ στους Τζηκαλάγια και Τελιγιοριδου.
Εσείς που γνωρίζετε από πρώτο χέρι την κατάσταση του νομού μας, όχι μόνο από ιατρικής πλευράς, τι κάνετε; Με την ανεργία στο νομό να αγγίζει το 65-70%  και  με την υπάρχουσα κατάσταση, να χάνεται μεγάλο μέρος από τη σεζόν, με το να είναι λίγοι αυτοί που δικαιούνται το 800αρι, σχεδόν ένα 10%, αφού όλοι μας ξέρουμε τι γίνετε με την ασφάλεια τα ένσημα και τα δώρα, ένα μεγάλο μέρος Καστοριανών φτάνει σε σημείο να στερείται και τα βασικά. Ρίξτε μια ματιά γύρο σας και τότε θα καταλάβετε τι θέλω να πω, οχι δεν υπερβάλω. Εκ μέρους όλων των άνεργων συμπολιτών μας, κάντε μας μια χάρη:
ΡΙΞΤΕ και σε μας λίγο το ενδιαφέρον σας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να πιστεύουμε πως αξίζει να στηρίζουμε αυτή την πόλη και αυτόν το κλάδο που λέγετε ΓΟΥΝΑ.

Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε, ένας Καστοριανός.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria