ΠΔΜ - ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΟΤ - OlaDeka

ΠΔΜ – ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΟΤ

Στο πλαίσιο της στοχευμένης επικοινωνιακής πολιτικής του Ε.Ο.Τ. για μεγιστοποίηση της προβολής της Ελλάδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, το γραφείο του Ε.Ο.Τ- Κάτω Χωρών διοργάνωσε τη νέα προωθητική δράση «100 εμπειρίες σε 100 ελληνικούς προορισμούς». Με τη δράση αυτή Ολλανδοί και Βέλγοι  Bloggers & Instagrammers επισκέπτονται ένα διαφορετικό προορισμό στην Ελλάδα για να αναπαράξουν στη συνέχεια την εμπειρία τους αυτήν.

    Για το σκοπό αυτό φιλοξενήθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο Ολλανδός δημοσιογράφος ψηφιακών μέσων Vincent Weggemans (https://www.ronreizen.nl/)  και περιηγήθηκε σε μέρη με φυσικές ομορφιές και πολιτιστικό απόθεμα, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Βαβλιάρα Γιώργο.

    Στόχος της επίσκεψης ήταν η καταγραφή  των αποκριάτικων εκδηλώσεων αλλά και του φυσικού και πολιτισμικού περιβάλλοντος της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και η προβολή τους σε δίκτυα και μέσα τουριστικού περιεχομένου στις κάτω χώρες. Ταυτόχρονα όλο το υλικό των bloggers θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα  HYPERLINK “http://www.ilovegriekenland” www.ilovegriekenland, που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη της δράσης του γραφείου του Ε.Ο.Τ κάτω χώρων.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria