Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη με τον υφυπουργό Ν. Χαρδαλιά στη Νεάπολη – Τι είπε για την Καστοριά - OlaDeka

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη με τον υφυπουργό Ν. Χαρδαλιά στη Νεάπολη – Τι είπε για την Καστοριά

“Παρατείνεται για ακόμα δέκα μέρες η καραντίνα σε Δαμασκηνιά και Δραγασιά”

Στην Κοζάνη μετέβησαν το πρωί της Κυριακής με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς και ο αρμόδιος γενικός γραμματέας Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Ο κ. Χαρδαλιάς παρευρέθηκε σε σύσκεψη στη Νεάπολη του Δήμου Βοΐου, παρουσία του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και του δημάρχου Βοΐου, καθώς κι άλλων εκπροσώπων τοπικών φορέων.

Τι δήλωσε εξερχόμενος ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς μετά την ολοκληρωση της σύσκεψης στη Νεάπολη του Δήμου Βοΐου . Για την Καστοριά ανέφερε: “Έχει ήδη ενισχυθεί η Καστοριά. Μιλάω με τους αυτοδιοικητικούς για να δούμε κάποια επιδημιολογικά μοντέλα, και τα επόμενα 24ωρα αν χρειαστεί, θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Δεν είναι θέμα πρότασης των δημάρχων, αλλά είναι θέμα συνεννόησης. Αξιολογούμε τα πραγματικά επιδημιολογικά δεδομένα που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή και “τρέχουμε” τα μοντέλα και τους αλγόριθμους που χρειάζονται. Σε όποιες αποφάσεις παίρνουμε, οι άμεσοι συνεργάτες μας είναι η τοπική αυτοδιοίκηση”.

Βίντεο από την εκπομπή της ΕΡΤ1. 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria