Μονάδα νεφρού στο Νοσοκομείο: «Μας διακατέχει τεράστια αγωνία» - OlaDeka

Μονάδα νεφρού στο Νοσοκομείο: «Μας διακατέχει τεράστια αγωνία»

«Συγγνώμη για την ώρα, αλλά δεν κοιμόμαστε πια…»

Καλή σας ημέρα και καλή δύναμη, με υγεία στο έργο σας. Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μοιάζει η φωνή σας να είναι η μοναδική φωνή και τρόπος ενημέρωσης για τους ανθρώπους μας μέσα σε αυτό τον παραλογισμό που ζούμε. 

 Θα σας παρακαλέσω με την τεράστια αγωνία που διακατέχει όλους τους συγγενείς των ανθρώπων που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση τρεις τουλάχιστον φορές την εβδομάδα στη μονάδα νεφρου του νοσοκομείου Καστοριάς, να αναδειξετε το θέμα  προκειμένου να ληφθούν επιπλέον μέτρα για όλους αυτούς τους ανθρώπους .

Γνωρίζω καλά τον αγώνα που κάνουν οι υπεύθυνοι της μονάδας αλλά δεν είναι αρκετός και η ενημέρωση μηδενική. Προστατεύουμε τους ανθρώπους μας με κάθε τρόπο αλλά δεν μπορούμε να τους προστατεύουμε από την αδιαφορία και την έλλειψη μέριμνας για αυτούς. Καμία πρόνοια για αυτη την ευάλωτη ομαδα και καμιά επίσημη ενημέρωση πια;  Με απόλυτο σεβασμό στο έργο σας,  σας παρακαλώ να δημοσιοποιήσετε την αγωνία μας για την ενημέρωση των ασθενών και των οικογενειών τους.

Σεβόμαστε τον αγώνα της ομάδας των γιατρών και νοσηλευτών της μονάδας, αλλά οι δικοί μας άνθρωποι δίνουν έτσι και αλλιώς καθημερινό αγώνα ζωής τόσα χρόνια εκεί, το ίδιο και οι οικογένειες τους, επομένως είναι κρίσιμης σημασίας να ελέγχεται επισταμένα και το νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας και οι αιμοκαθαρόμενοι για τυχόν κρούσμα. Δεν είναι μόνο ευπαθής ομάδα, είναι ομάδα σε καθημερινό κίνδυνο, το ίδιο και οι οικογένειες τους!!!

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγγνώμη για την ώρα, αλλά δεν κοιμόμαστε πια…

(Επώνυμη αναγνώστρια που για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτουμε το όνομα της)

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria