Λάζαρος Παπαδόπουλος: “Έκλεισε ο ιατρικός σύλλογος τα 2 ιδιωτικά ιατρεία που δέχτηκαν τους ασθενείς με κορονοϊό” - OlaDeka

Λάζαρος Παπαδόπουλος: “Έκλεισε ο ιατρικός σύλλογος τα 2 ιδιωτικά ιατρεία που δέχτηκαν τους ασθενείς με κορονοϊό”

«Κάποιοι δεν σέβονται τον συμπολίτη τους, νοσούν και κρύβονται»

ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ – Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς κ. Λάζαρος Παπαδόπουλος μίλησε για τα 3 νέα κρούσματα κοροναϊού στην Καστοριά, στη Γιάννα Λούσιου στο Δίκτυο 1. Πρόκειται για τους εξωτερικούς ιατρούς που αναφέραμε ΕΔΩ.

«Κάποιοι δεν σέβονται τον συμπολίτη τους, νοσούν και κρύβονται»

Δείτε το video με τις καταγγελίες του κ. Παπαδόπουλου:

Ο Αντώνης Παραράς γράφει:

Έξαλλος ο πρόεδρος του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ με αυτούς που κρύβονται και πήγαν ΜΙΛΑΝΟ η στα ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ, είναι αδιανόητο αυτό που κάνουν, δεν σέβονται τους συμπολίτες, νοσούν και κρύβονται…….

Σε καραντίνα τα δυο ιατρεία αλλά και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες-γιατροί, ψάχνουμε να βρούμε που πήγαν με ποιους μίλησαν δηλώνει ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου. Δεν θα πρέπει όσοι έχουν συμπτώματα να πηγαίνουν σε ιδιωτικά ιατρεία, δήλωσε πριν από λίγο μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ1 και στην Γιάννα Λούσιου.

΄΄ Κάποιοι δεν σέβονται τους συμπολίτες τους, έχουν τα συμπτώματα νοσούν και κρύβονται, έχουμε 150 άτομα από Μιλάνο και πολλούς άλλους από Ιερουσαλήμ, να μάθουν να σέβονται επιτέλους, αυτοί αποτελούν την αιτία διασποράς του προβλήματος.

Δεν πρέπει να γίνεται η θεία κοινωνία, η αν γίνεται να χρησιμοποιούν κουταλάκι μιας χρήσης ΄΄ δηλώνει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria