Κορονοϊός Τσιόδρας: 82 νέα κρούσματα - Στα 1314 συνολικά - 49 οι θάνατοι στη χώρα μας - OlaDeka

Κορονοϊός Τσιόδρας: 82 νέα κρούσματα – Στα 1314 συνολικά – 49 οι θάνατοι στη χώρα μας

Κορονοϊός Τσιόδρας: Ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Υγείας ανέφερε ότι στη χώρα μας υπάρχουν 82 νέα κρούσματα. Συνολικά ανέρχονται σε 1.314. Στη χώρα μας υπάρχουν 49 θάνατοι.

Χθες Δευτέρα, ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, γνωστοποίησε ότι σε 1.212 ανέρχονται τα κρούσματα στη χώρα μας, καθώς ανακοίνωσε 56 νέα περιστατικά. Πρόσθεσε ότι 72 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι (οι 14 γυναίκες). Η μέση ηλικία των διασωληνωμένων είναι τα 65 έτη και σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50% έχουν κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Στα 1.212 ανέρχονται συνολικώς τα κρούσματα στη χώρα μας

Τα θύματα

Ακόμη ένα άτομο έχασε τη ζωή του από τον νέο κορονοϊό στη χώρα μας, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 47. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικό μέσο ενημέρωσης kozan.gr, για έναν 51χρονο από την Πτολεμαΐδα. Ο άνδρας είχε μεταφερθεί με συμπτώματα του ιού στο Μποδοσάκειο και κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς, όμως, σήμερα υπέκυψε.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστός ο θάνατος ακόμη τριών ασθενών με κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα 78 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία», μια 82χρονη γυναίκα στον «Ευαγγελισμό» αλλά και έναν 79χρονο που κατέληξε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Οι δύο ηλικιωμένοι που κατέληξαν στην Αθήνα είχαν, κατά πληροφορίες, υποκείμενα νοσήματα. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 79χρονος που κατέληξε στο Μποδοσάκειο ήταν κάτοικος της περιοχής Εορδαίας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria