Κλιμάκια του ΕΟΔΥ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αύριο στην Καστοριά - OlaDeka

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αύριο στην Καστοριά

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΦΟΥ Η 100% «ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ» ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

Μετά την επιστολή των δημάρχων του νομού Καστοριάς και τη συνεχώς αυξανόμενη κλίμακα κρουσμάτων στην περιοχή, δύο κλιμάκια ένα από Θεσσαλονίκη και ένα από Αθήνα, επισκέπτονται αύριο την Καστοριά για επανεκτίμηση της κατάστασης.

Τα κλιμάκια θα μεταβούν αρχικά στην Κοζάνη και στις 14:30 θα βρίσκονται στο δημαρχείο Καστοριάς. Στην σύσκεψη θα συμμετέχουν ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, οι τρεις δήμαρχοι, ο διοικητής του νοσοκομείου και ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διαφαίνεται ότι προετοιμάζεται δέσμη αυστηρότερων μέτρων για την Καστοριά και πολιτική ενίσχυσης ή εξειδίκευσης του νοσοκομείου Καστοριάς σε νοσοκομείο αναφοράς, κάτι για το οποίο υφίστανται πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που μπορεί αυτό να καταστεί δυνατό.

Επίσης μετά από τα τελευταία δεδομένα, (σήμερα έχουμε 18 περίπου νοσηλευόμενους με 9 περίπου νέες εισαγωγές, απροσδιόριστο μέχρι στιγμής αριθμό νέων κρουσμάτων και 3 τουλάχιστον διακομιδές) αναζητούνται εναλλακτικές για χώρους νοσηλείας για άτομα που σίγουρα σε λίγο δεν θα είναι δυνατόν να φιλοξενήσει το νοσοκομείο Καστοριάς. Στο τραπέζι πέφτουν ιδέες για κλειστά ξενοδοχεία αλλά και το ΚΕΦΙΑΠ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria