Κεπατσόγλου για όσους λένε «είμαι ταύρος»: «Δεν είναι σοβαρές κουβέντες αυτές από υπεύθυνους ανθρώπους» - OlaDeka

Κεπατσόγλου για όσους λένε «είμαι ταύρος»: «Δεν είναι σοβαρές κουβέντες αυτές από υπεύθυνους ανθρώπους»

ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ «ΤΑΥΡΟΥΣ»

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου αναφορικά με τα κρούσματα στην Καστοριά σε συνέντευξη στον Χ. Νατσούλη και δήλωσε ανάμεσα σε άλλα: «Πιστεύω ότι τα κρούσματα είναι πολλαπλάσια. Είναι αναγκαίο να αρθεί το απόρρητο. Να γνωρίζουμε. Έχουμε θέσει στο κοινό έγγραφο την ανάγκη να διασφαλίσουμε τη διασπορά στο βαθμό του δυνατού. Να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες. Το τονίζω ξανά και ξανά, είμαστε πιο μπροστά από όλη την Ελλάδα».

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι δυστυχώς είμαστε ακόμη στην αρχή ότι η κατάσταση καταγραφής και ιχνηλάτησης έχει ξεφύγει,δυστυχώς δεν αντιμετωπίζουμε όλοι με την ίδια σοβαρότητα μετά και τα τελευταία να μην λέμε ονόματα, όχι έχω όχι δεν έχω, όχι πήγα στο νοσοκομείο να δώσω δείγμα, όχι δεν έδωσα όχι είμαι αρνητικός όχι είμαι γίγαντας, όχι είμαι θηρίο, όχι δεν καταλαβαίνω τίποτα…αυτά δεν είναι σοβαρότητες. Και μάλιστα από ανθρώπους που εκπροσωπούν ομάδες συντεχνιών!

Με θέματα ασφάλειας της δημόσιας υγείας δεν παίζουμε!Αναλαμβάνουμε το προσωπικό θάρρος της ευθύνης και λέμε ναι, έχω πρόβλημα! Πηγαίνω εκεί, βρέθηκα με αυτούς, φροντίζω να τους προστατέψω!

Νατσούλης: Κάποιος ασυμπτωματικός μπορεί να νομίζει ότι είναι ταύρος και να μην είναι.

Κεπαπτσόγλου: Ακριβώς αυτά δεν είναι σοβαρές κουβέντες! Δεν είναι σοβαρές κουβέντες από υπεύθυνους ανθρώπους, το ξαναλέω!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria