Καστοριά - “Internet of Things”, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας - OlaDeka

Καστοριά – “Internet of Things”, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Event που διοργανώνουν οι Microsoft Student Partners

Tην Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 και ώρα 17:00-21:00, οι Microsoft Student Partners, διοργανώνουν το πρώτο τους event με κεντρικό θέμα: “Internet of Things”, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, στην Αίθουσα Β11 του Πανεπιστημίου.

 Η παρουσίαση απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου και έχει ως στόχο την ενημέρωση τους για το πρόγραμμα Microsoft Student Partner αλλά και την ενημέρωσή τους και εκπαίδευση τους σε τεχνολογίες με χρήση προγραμμάτων της Microsoft

 Στα πλαίσια της παρουσίασης οι φοιτητές του Πανεπιστημίου, θα έχουν την ευκαιρία να εγκλιματιστούν με το Azure cloud service και το activation του student account για bonuscredits και θα ακολουθήσει hands-on παρουσίαση και για microservices στο cloud. Στη συνέχεια, θα εμβαθύνουν στο Azure IoT Hub, blocks και stream analytics ολοκληρώνοντας το event.

 Tο πρόγραμμα Microsoft Student Partner, έχει ως βασικό στόχο να μεταφέρει γνώσεις και εμπειρίες πάνω στις τεχνολογίες της Microsoft σε άλλους φοιτητές, ώστε όλοι μαζί να επιτύχουν περισσότερα και να διευρύνουν τις γνώσεις τους. Η παρουσίαση αυτή, αποτελεί σημαντική πηγή γνώσης για τους φοιτητές που επιθυμούν να ενημερωθούν και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στις τεχνολογίες της Microsoft, αλλά και για εκείνους που επιθυμούν να ασχοληθούν και επαγγελματικά με τον τομέα της τεχνολογίας.

 Για περισσότερες πληροφορίες για η παρουσίαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εκδήλωσης https://www.facebook.com/events/539089140060132

Ομιλητές

Konstantinos Boutsioulis – MSP Country Lead Greece Cyprus and Malta | MSP Gold

Maliganis Nikolaos – MSP Community Manager National Technical University Of Athens

Bakas Dimitrios – MSP Community Manager University Of Patras

Talagozis Christos – MSP Community Manager International Hellenic University 

Burak Tamturk – MSP Community Manager University Of Macedonia

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria