Κασαπίδης:«Ο μακαρίτης κύριος (!) Γκιάτας ήταν παρασκευαστής στο νοσοκομείο. Έτσι ξέφυγε ο κορονοϊός στη Δυτ. Μακεδονία» - OlaDeka

Κασαπίδης:«Ο μακαρίτης κύριος (!) Γκιάτας ήταν παρασκευαστής στο νοσοκομείο. Έτσι ξέφυγε ο κορονοϊός στη Δυτ. Μακεδονία»

Έτσι εξαπλώθηκε ο κορονοϊός στη Δυτική Μακεδονία

Στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας υπάρχουν αρκετά κρούσματα, ενώ ήδη, τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ιό (δύο σε Καστοριά και δύο σε Κοζάνη). Σε καραντίνα παραμένουν τα χωριά Δραγασιά και Δαμασκηνιά. 

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, ο κορονοϊός «φαίνεται ότι ξέφυγε από το νοσοκομείο της Καστοριάς, από τον πρώτο θανόντα, που ήταν εργαζόμενος εκεί. Ο συμπολίτης μας δεν γνώριζε ότι έπασχε» τόνισε ο κύριος Κασαπίδης.Σε ότι αφορά την 41χρονη από την Κοζάνη, που έχασε χθες τη μάχη με τον κορoνοϊό, ούσα το νεώτερο θύμα του στην χώρα, ο κ. Κασαπίδης σημείωσε ότι «η γυναίκα είχε απευθυνθεί σε γιατρό, αλλά ο ΕΟΔΥ της είπε να παραμείνει σπίτι επειδή δεν είχε έντονα συμπτώματα». Τέλος, ο περιφερειάρχης κάνει λόγο ότι επικρατεί φόβος στις τοπικές κοινωνίες όλης της Δυτικής Μακεδονίας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria