Θλίψη - Πέθανε γυναίκα 41 ετών στα Κορέστεια - OlaDeka

Θλίψη – Πέθανε γυναίκα 41 ετών στα Κορέστεια

ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ – 7 ΕΤΩΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ

Στις 5:30 το πρωί δεχτήκαμε e – mail που έγραφε: «Πριν τρεις ώρες έχασα συγγενή μου» Μέλη της οικογένειας της 41χρονης τηλεφώνησαν στο νοσοκομείο λίγο μετά τα μεσάνυχτα ζητώντας ασθενοφόρο επειδή η γυναίκα παρουσίαζε υψηλό πυρετό και δύσπνοια. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου ξεκίνησε την προετοιμασία αλλά μέσα σε πέντε λεπτά το νοσοκομείο δέχτηκε δεύτερο τηλεφώνημα από την οικογένεια της 41χρονης με το οποίο γίνονταν γνωστό ότι η γυναίκα είχε πεθάνει.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή η νεκρή βρίσκεται στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Καστοριάς από όπου θα μεταφερθεί για νεκροψία.

Η γυναίκα άφησε πίσω της τρία παιδιά, το τρίτο είναι μόλις 7 ετών.

Δεν δημοσιεύσαμε τίποτα από τις 5:30 το πρωί όταν δεχτήκαμε το μήνυμα του συγγενούς της, αλλά πλέον έχει δημοσιευθεί ακόμη και από εκείνους που θεωρούσαν από τη πρώτη στιγμή που καλύπτουμε την πορεία των τελευταίων γεγονότων και εξελίξεων ότι πρέπει να είμαστε πιο…ψύχραιμοι και να μην αποκαλύπτουμε τα γεγονότα γιατί κάνουμε ζημιά στον τόπο (!).

Ο συγγενής της θανούσας, μας έγραφε στις 5:30 πρωί:

«ΠΡΙΝ 3 ΩΡΕΣ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ …… ΜΟΥ. ΔΙΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ»

Δείτε και το παρακάτω video:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria