Η Ιταλία κλείνει τα πάντα μέχρι τις 3 Απριλίου - Σε λίγες ώρες το διάταγμα - OlaDeka

Η Ιταλία κλείνει τα πάντα μέχρι τις 3 Απριλίου – Σε λίγες ώρες το διάταγμα

ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ

Η είσοδος και έξοδος στη Λομβαρδία και σε ορισμένες επαρχίες του Βένετο, της Εμίλια Ρομάνια και του Πιεμόντε θα επιτρέπεται μόνο για «σοβαρούς και ιδιαίτερους» λόγους, για εργασία ή οικογένεια. Αυτό προβλέπεται από το διάταγμα που θα εκδοθεί τις επόμενες ώρες από την κυβέρνηση «για να σταματήσει η μόλυνση του κορονοϊού». Σύμφωνα με το σχέδιο διατάγματος, οι περιορισμοί θα πρέπει να παραμείνουν σε ισχύ τουλάχιστον μέχρι τις 3 Απριλίου και οι σχετικές επαρχίες είναι: Πάρμα, Πιατσέντζα, Ρίμινι, Ρέτζιο-Εμίλια, Μόντενα, Πέζαρο και Ουρμπίνο, Βενετία, Πάντοβα, Τρεβίζο, Αλεξάνδρεια και Άστι .

Η είσοδος στη Λομβαρδία και σε ορισμένες περιοχές του Βένετο, της Εμίλια Ρομάνια και του Πιεμόντε θα επιτρέπεται μόνο για «σοβαρούς και ειδικούς» λόγους. Αυτό προβλέπεται από το διάταγμα που θα εκδοθεί τις επόμενες ώρες από την κυβέρνηση

Στο σχέδιο θεσπίζεται “ζώνη ασφαλείας”, όπου προβλέπονται πολύ αυστηροί περιορισμοί. Συγκεκριμένα: κλείσιμο σχολείων όλων των επιπέδων, αναστολή δραστηριοτήτων σκι και δημόσιες εκδηλώσεις. Μουσεία, γυμναστήρια, πισίνες, θέατρα, όλοι οι δημόσιοι χώροι -με εξαίρεση τις μονάδες υγείας- θα είναι επίσης κλειστοί . Τα μπαρ και τα εστιατόρια μπορούν να παραμείνουν ανοικτά, αλλά οι θαμώνες θα πρέπει να κρατούν την απόσταση ενός μέτρου, διαφορετικά η δραστηριότητα θα διακοπεί . Οι εμπορικές δραστηριότητες πρέπει να τηρούν την απόσταση ενός μέτρου για τους πελάτες, διαφορετικά θα ενεργοποιηθεί επίσης κύρωση. Εάν αποτύχουν για διαρθρωτικούς λόγους, θα πρέπει να κλείσουν. Απαγόρευση της πρόσβασης στις πρώτες βοήθειες και στο νοσοκομείο. Οι επαγγελματικές συναντήσεις πρέπει να αναβληθούν και η εργασία από το σπίτι πρέπει να είναι η ενδεικνυόμενη. Στο σχέδιο διατάγματος υπάρχει επίσης πρόσκληση για περιορισμό της εσωτερικής κινητικότητας σε “ασφαλείς ζώνες”.

Τις επόμενες ώρες, άλλες απαγορεύσεις θα ξεκινούν σε όλη την Ιταλία . Τα κλαμπ χορού και οι ντισκοτέκ, οι παμπ και οι στοές, οι αίθουσες στοιχημάτων και bingo θα κλείσουν. Δεν μπορούν να οργανωθούν δημόσιες εκδηλώσεις. Στα εστιατόρια και τα μπαρ οι πελάτες και το προσωπικό θα πρέπει να κρατούν απόσταση ο ένας από τον άλλο, ένα μέτρο μακριά.

CORRIERE DELLA SERA

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria