Γουνεργάτης - κορονοϊός: Και εγώ που είμαι; - OlaDeka

Γουνεργάτης – κορονοϊός: Και εγώ που είμαι;

Αξιότιμοι κύριοι Άρχοντες του νομού μας,

Ναι, καλά καταλάβατε, αναφέρομαι στους κυρίους Τζηκαλάγια και Τελιγιορίδου που αυτές τις μέρες εμφανίζονται όλο και περισσότερο στα ΜΜΕ παλεύοντας για το νοσοκομείο  μας και τον ίδιο τον νομό μας.

Μπράβο και αξιέπαινοι.

Όμως δεν άκουσα πουθενά να λεν κουβέντα για τον άνεργο γουνεργάτη που περίμενε πως και πως να έρθει αυτή η πολυπόθητη έκθεση γούνας να βγάλει κανένα μεροκάματο, να πάρει  καμία ανάσα. Βέβαια δεν συζητάμε για ασφάλεια αφού μιλάμε για μακροχρόνια ανέργους, μιας και ο κλάδος μας τα τελευταία χρόνια είναι χτυπημένος από θεούς και από δαίμονες.

Σήμερα λοιπόν άκουσα με προσοχή τα οικονομικά μέτρα για τους εργαζόμενους και για τους ανέργους, που παίρνουν το όποιας μορφής επίδομα και τότε μου έρχονται δάκρυα στα μάτια και ένα μεγάλο «ΚΑΙ ΕΓΩ;»

ΕΓΩ που είμαι; Εγω ο άνεργος γουνεργάτης! Εγώ που έλεγα δόξα σοι ο θεός θα δουλέψω για λίγο καιρό, τώρα που ανοίγει η σεζόν με την έκθεση γούνας, και ίσος κολλήσω και κανένα ένσημο, αν είμαι τυχερός!

Εσείς κύριε Τσούκα που ζήσατε από κοντά την κατάσταση στην Ιταλία και τώρα ζείτε τον στεναγμό τον τόσων άνεργων της πόλης μας τι κάνατε;

Δεν θα ήθελα να μακρηγορώ άλλα και νομίζω πως όλοι μας έχουμε καταλάβει τι θέλω να πω, ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ!

 Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας κούρασα

  Ένας άνεργος γουνεργατης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria