Α’ ΕΠΣ : Πήρε φωτιά το ρετιρέ - Με γκολ στο 94’ η Καλλιθέα πήρε το ντέρμπι με το Βογατσικό και απολαμβάνει μόνη και αήττητη την μοναξιά της κορυφής - OlaDeka

Α’ ΕΠΣ : Πήρε φωτιά το ρετιρέ – Με γκολ στο 94’ η Καλλιθέα πήρε το ντέρμπι με το Βογατσικό και απολαμβάνει μόνη και αήττητη την μοναξιά της κορυφής

Ο Μεγ. Αλέξανδρος Καλλιθέας ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής, καθώς με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις (94’), πήρε το πολύτιμο τρίποντο κόντρα στην πρωτοπόρο Ομόνοια Βογατσικού και απολαμβάνει αήττητη την μοναξιά της κορυφής.

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής που προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων, μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ωστόσο, όμως, είχε πάθος και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τη λήξη, με τους γηπεδούχους να είναι σε γενικές γραμμές καλύτεροι, καθώς δημιούργησαν και έχασαν περισσότερες και μάλιστα σημαντικές ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα Μακρή, ωστόσο, να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αφού είχε σωτήριες επεμβάσεις.

Έτσι, το πρωτάθλημα αποκτάει νέο ενδιαφέρον με τους τρεις μνηστήρες του τίτλου να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους  και όλα θα κριθούν τις επόμενες έξι αγωνιστικές.

Η Ομόνοια Βογατσικού που γνώρισε την 2η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, υποχώρησε, πλέον στην 3η θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Καλλιθέα, ενώ από το αποτέλεσμα αυτό επωφελήθηκε ο Ηρακλής Πολυκάρπης, ο οποίος μετά τη νίκη 2-1 που πέτυχε επί των Γραμμοχωρίων, αναρριχήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από την κορυφή.

Κατά τ’ άλλα είχαμε ανομβρία στην 16η αγωνιστική, καθώς σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ παραγωγικότητας τερμάτων, μόλις 8 γκολ στα 7 παιχνίδια!!!

Πολύ δύσκολη και αγχωτική νίκη πέτυχε ο Ηρακλής Πολυκάρπης, ο οποίος με γκολ που πέτυχε στα τελευταία λεπτά (87’), λύγισε την αντίσταση των μαχητικών Γραμμοχωρίων, επικρατώντας με το ίδιο σκορ του α’ γύρου (2-1) και παράλληλα αναρριχήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Την έκπληξη της ημέρας έκανε ο Κάστορας που απέδρασε με το τρίποντο (0-1) από την έδρα του Παναργειακού. Ήταν μια νίκη βαθμολογική ανάσα για τους φιλοξενούμενους, αφού προέρχονταν από 8 αποτυχημένα αποτελέσματα  ενώ παράλληλα πήραν και την ρεβάνς του α’ γύρου (0-2).
Την θετική παράδοση των τελευταίων 8 ετών διατήρησε το Νταηλάκη που πέρασε νικηφόρα από το Μαυροχώρι επικρατώντας του τοπικού Γράμμου με σκορ 0-1, επιστρέφοντας παράλληλα στις νίκες μετά δύο αγωνιστικές.

Όλα μηδέν ήταν στο ντέρμπι των μαυραετών. Δόξα Αμπελοκήπων και Δόξα Κορησού, μετά από ένα μέτριο ματς μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (0-0), προσθέτοντας από έναν βαθμό στο ενεργητικό τους, ενώ οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς νίκη εντός έδρας.

Τέλος, νίκη βάλσαμο για την ομάδα της Πενταβρύσου. Οι κυανόλευκοι μετά από 9 αγωνιστικές επέστρεψαν στα τρίποντα επικρατώντας με σκορ 2-0 της ΑΕ Βιτσίου, σημειώνοντας την 2η εντός έδρας νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria