ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ LIVE ΑΠΟ ΤΗΝ Δ. ΚΟΖΑΤΣΑΝΗ: 53 ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - OlaDeka

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ LIVE ΑΠΟ ΤΗΝ Δ. ΚΟΖΑΤΣΑΝΗ: 53 ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Αναφέρθηκε μόλις τώρα από την κυρία Κοζατσάνη, η Καστοριά μετράει αυτή τη στιγμή 50 κρούσματα κορονοϊού στη τηλεδιάσκεψη του έκτακτου περιφερειακού συμβουλίου. Από αυτά 7 έχουμε στο νοσοκομείο Καστοριάς ενώ τα υπόλοιπα 43 νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης εκ των οποίων οι 5 είναι διασωληνωμένοι. Βέβαια στη συνέχεια όταν η κα Κοζατσάνη ακούστηκε χωρίς να το γνωρίζει, ανέφερε να λέει 53; Και όλοι κατάλαβαν ότι είχε νέα επικοινωνία με τον διοικητή του νοσοκομείου (το είχε προαναφέρει ότι την καλεί στο τηλέφωνο) Άρα το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι έχουμε μέχρι τώρα (22:43) 53 κρούσματα στην Καστοριά.

Upd 00:10 Το επιβεβαίωσε η κα Κοζατσάνη μετά από παρέμβαση του Θόδωρου Καρυπίδη. Τα κρούσματα κορονοϊού στην Καστοριά είναι 53! Είχε προηγηθεί διάψευση Σαββόπουλου (άλλα του λέγαν του ανθρώπου) που μιλούσε για 47 μετά την αρχική αναφορά Κοζατσάνη για 53! Αυτό ανάγκασε τον Θ. Καρυπίδη να ζητήσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Δεν είναι δυνατόν να βρισκόμαστε σε τόσο σοβαρή κατάσταση, να υπάρχει το απόλυτο σκοτάδι σε επίπεδο επίσημης ενημέρωσης, να δέχονται επίθεση τα ΜΜΕ για αφερεγγυότητα λόγω αυτής της ανύπαρκτης επίσημης ενημέρωσης και να βγαίνουν με τον πλέον επίσημο τρόπο θεσμικοί κορυφής και να σπέρνουν τη σύγχυση στον κόσμο επιβεβαιώνοντας με τον πιο ΗΧΗΡΟ τρόπο την εγκληματική λογική της «ΟΜΕΡΤΑ» από το νοσοκομείο και τους υπόλοιπους αρμόδιους. Και κα Κοζατσάνη, με όλο τον σεβασμό: «ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΡΕΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ- ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ «ΟΜΕΡΤΑ» – ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ»

Η μεγαλύτερη διασπορά παρουσιάζεται στην πόλη της Καστοριάς και την ευρύτερη περιοχή της Μεσοποταμίας – Οινόης κλπ. Τα 11 είναι από την Μεσοποταμία, τα 4 από Αγία Κυριακή και Οινόη και τα υπόλοιπα από την πόλη της Καστοριάς και από διάφορα χωριά της ΠΕ Καστοριάς.

Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει το μένουμε στο σπίτι. Καραντίνα! Να επιβληθεί καραντίνα ή αυστηροποίηση των μέτρων μέχρι να φτάσουμε λίγο πριν την καραντίνα τόνισε η κα Κοζατσάνη.

Χθες έξω από την σύσκεψη στο δημαρχείο, φαίνονταν πίσω από τους συνεντευξιαζόμενους που περνούσαν συνεχώς αυτοκίνητα. Που πηγαίνανε όλοι αυτοί μπορείτε να μου πείτε;

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria