Ακόμη 2 νέα κρούσματα - Φεύγουν άμεσα για Θεσσαλονίκη - 27 συνολικά τα κρούσματα στην Καστοριά - OlaDeka

Ακόμη 2 νέα κρούσματα – Φεύγουν άμεσα για Θεσσαλονίκη – 27 συνολικά τα κρούσματα στην Καστοριά

ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΟΥΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ 2 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

Οι εξελίξεις δυστυχώς είναι ραγδαίες. Ο 68χρονος μάλλον από τη Μεταμόρφωση που αναφέραμε στο προηγούμενο άρθρο μας και ανέμενε αποτέλεσμα είναι τελικά θετικός στον κορονοϊό.

Η 80χρονη συγγενής νοσηλεύτριας, επίσης έχει θετικό αποτέλεσμα. Και οι δύο φεύγουν άμεσα, ο 68χρονος μάλιστα διασωληνομένος στη Θεσσαλονίκη.

Δραματικές εκκλήσεις σε αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς έκαναν πριν λίγο ιατροί του νοσοκομείου Καστοριάς για να παρέμβουν έτσι ώστε να δεχτούν τα δύο νέα κρούσματα στο ΑΧΕΠΑ και από ότι φαίνεται οι συνεννοήσεις έφεραν αποτέλεσμα.

Επίσης, αύριο πρωί φεύγει για Θεσσαλονίκη ο 19χρονος, επειδή παρότι δεν έχει έρθει το αποτέλεσμα του (αργεί εξοργιστικά και αυτό όπως όλα τα υπόλοιπα) θεωρείται ότι τα συμπτώματα και η εικόνα που παρουσιάζει είναι έντονα ύποπτα.

Τέλος για Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται και ο 44χρονος αλλά για άλλους λόγους που δεν χρειάζεται να αναφερθούν,πρέπει να περιμένουν οι γιατροί λίγες ώρες ακόμη ασχέτως αν έχει και αυτός ύποπτα συμπτώματα.

Οργισμένοι οι γιατροί για την βραδύτητα της ανακοίνωσης των αποτλεσμάτων. Βρίσκονται όλοι σε μία μόνιμη εγρήγορση, χωρίς λεπτό ξεκούρασης με ότι σημαίνει αυτό για την ανάγκη επάρκειας στα καθήκοντα τους και την επιπλέον νυχτερινή ταλαιπωρία ακόμη και για τους ασθενείς.

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο 51ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σε άκρως κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 51χρονος με θετικό αποτέλεσμα κορονοϊού που διακομίστηκε χθες στο Παπανικολάου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria