ΠΟΤ - Η ΔΕΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ - OlaDeka

ΠΟΤ – Η ΔΕΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ

Αίσθηση είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κ. Ολυμπίας Τελιγιορίδου την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με την κατάργηση του εκπτωτικού τιμολογίου 30% (ΠΟΤ) στα τιμολόγια της ΔΕΗ της Δυτικής Μακεδονίας.

Αρμόδια στελέχη της ΔΕΗ με τα οποία επικοινωνήσαμε διέψευσαν κατηγορηματικά την βουλευτή Καστοριάς δηλώνοντας ότι καμία τέτοια κατάργηση δεν υφίσταται. Εμείς μάλιστα αναζητήσαμε πρόσφατους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς συμπολιτών μας και διαπιστώσαμε πως όντως το ΠΟΤ συνεχίζει να υπάρχει και να ελαφρύνει τους πολίτες οικονομικά.

Μετά από αυτές τις πληροφορίες που συλλέξαμε κλείνει ο κύκλος της ανησυχίας που δημιούργησε η βουλευτής στους πολίτες του νομού μας.

Καλό είναι την επόμενη φορά που θα κάνει αντίστοιχες δημόσιες δηλώσεις να είναι καλύτερα πληροφορημένη για να μην σπέρνει αναίτια την ανησυχία στους πολίτες προς χάριν πρόσκαιρων μικροπολιτικών εντυπώσεων.

Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα είναι βασικό ζητούμενο της πολιτικής.

Και το σημειώνουμε αυτό γιατί είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που η βουλευτής προβαίνει σε ψευδείς ή ανακριβείς δηλώσεις αφού, όπως ανέδειξε το site μας, θέμα δημιουργήθηκε και με τις δηλώσεις της για τις αεροπορικές πτήσεις στην πόλη μας” (ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria