ΜΙΛΑΝΟ - 16 κρούσματα κορονοϊού και ένας 38χρονος σε σοβαρή κατάσταση - Μολυσμένη και η έγκυος γυναίκα του! - OlaDeka

ΜΙΛΑΝΟ – 16 κρούσματα κορονοϊού και ένας 38χρονος σε σοβαρή κατάσταση – Μολυσμένη και η έγκυος γυναίκα του!

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΥΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ

Τα νέα κρούσματα κοροναϊού στην Ιταλία, είναι συνολικά δεκαέξι, όπως έκαναν γνωστό οι αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες του oladeka.com ανάμεσα τους υπάρχει και ένας 38χρονος σε σοβαρή κατάσταση.

Ο 38χρονος συνέφαγε με φιλικό του πρόσωπο που επέστρεψε πριν λίγες μέρες από την Κίνα, ενώ μολυσμένη βρέθηκε και η έγκυος γυναίκα του.

Για τον 38χρονο μίλησαν οι γονείς του λέγοντας:«Είναι πολύ σοβαρά, είναι διασωληνωμένος, οδυνηρό πράγμα, τον είδαμε αλλά ήταν καλύτερο να μην τον δούμε».

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι γονείς του 38χρονου μολυσμένου στο Codogno (Lodi) αναφέρουν την κατάσταση που βιώνουν τις τελευταίες ώρες. «Ο γιος μας παίζει ποδόσφαιρο, είναι δρομέας, κάνει τα πάντα: ποδήλατο, πισίνα – συνεχίζει ο πατέρας – είναι ψηλός ήταν γερός- τέρας, 90 κιλά, έχει μια ισχυρή δομή».

Σε καραντίνα 60 άτομα που ήρθαν σε επαφή με τον μολυσμένο 38χρονο Λομβαρδό. Δύο κέντρα απομόνωσης είναι ήδη έτοιμα

Εξήντα άτομα που πιθανόν να είχαν έρθει σε επαφή με το 38χρονο νοσηλευόμενο στο Codogno αφού είχαν δοκιμαστεί θετικά για τον κοροναϊό μπήκαν αυτόματα σε καραντίνα. Δεν έχει ακόμη καθοριστεί κατά πόσον στις επόμενες ημέρες θα τεθούν υπό υγειονομικό έλεγχο σε μια εξειδικευμένη εγκατάσταση ή θα παραμείνουν στα σπίτια τους. Στο Μιλάνο και στην Piacenza έχουν οριστεί ήδη δύο εγκαταστάσεις απομόνωσης.

Εντωμεταξύ σε Codogno και Casalpusterlengo έκλεισαν τα σχολεία, τα μπαρ και γραφεία. Δύο λοιμώξεις επίσης στο Βένετο: Οι ασθενείς είναι 78 ετών και 67 ετών από την Πάντοβα. Στο Μιλάνο και στην Piacenza έχουν εντοπιστεί δύο εγκαταστάσεις απομόνωσης .

Δεκατέσσερεις ασθενείς βρίσκονται στην περιφέρεια της Λομβαρδίας, με πρωτεύουσα το Μιλάνο, και δυο στην περιφέρεια Βένετο, στην πόλη της Πάδοβας. Πέντε είναι γιατροί και νοσοκόμοι, ενώ, όπως ανακοινώθηκε νοσεί και μια γυναίκα που κυοφορεί.

Στις δυο κωμοπόλεις στις οποίες σημειώθηκαν οι περισσότερες μεταδόσεις του ιού, το Καστιλιόνε Ντ΄ ‘Αντα και το Κοντόνιο και σε άλλους οκτώ δήμους της περιοχής, τις επόμενες ημέρες θα μείνουν ανοικτά μόνο τα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ, στα οποία θα μπορούν να εισέρχονται, κάθε φορά, μόνον λίγοι πελάτες.

Το θέμα συζητιέται έντονα αυτές τις ώρες στους κύκλους των Ελλήνων γουνοποιών που βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Μιλάνο για την διεθνή έκθεση γούνας που ολοκληρώνεται την Κυριακή και η ανησυχία για ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν κρύβεται.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria