Μανιάκοι -Αλλοδαπός δοκιμάζει να παραβιάσει αυτοκίνητο σε ιδιωτικό πάρκινγκ - OlaDeka

Μανιάκοι -Αλλοδαπός δοκιμάζει να παραβιάσει αυτοκίνητο σε ιδιωτικό πάρκινγκ

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Στις 23:00 χθες Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου όπως γράφει και η ένδειξη της ώρας στο παρακάτω video, κουκουλοφόρος εισέβαλε σε ιδιωτικό πάρκινγκ οικοδομής στους Μανιάκους Καστοριάς και όπως φαίνεται στην καταγραφή, προσπάθησε να ανοίξει ένα από τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο χώρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο εικονιζόμενος είναι αλλοδαπός και έγινε αντιληπτός από τους ιδιοκτήτες οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία αφού όταν τον εντόπισαν τον ρώτησαν γιατί μπήκε και γιατί επιχείρησε να ανοίξει το αυτοκίνητο για να πάρουν την απάντηση ότι μπήκε στο χώρο για να πιει νερό.

Οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νεαρό άντρα στο κέντρο των Μανιάκων αφού είχε απομακρυνθεί από το χώρο.Δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη τα στοιχεία του και η εξέλιξη της υπόθεσης.

upd 14:29 Σύμφωνα με νεότερες και ασφαλείς πληροφορίες από αστυνομική πηγή, ΔΕΝ συνελήφθη ο νεαρός αλλοδαπός. Όταν έφτασαν οι άντρες της αστυνομίας στο χώρο δεν υπήρχε κανείς. Η αστυνομία εντόπισε κάποιους αλλοδαπούς σε κεντρικό σημείο των Μανιάκων και επειδή δεν έφεραν τα απαραίτητα έγγραφα, προχώρησε σε προσαγωγή ακολουθώντας τη συνήθη διαδικασία. Η έρευνα για τον συγκεκριμένο νεαρό συνεχίζεται.

Να σημειωθεί ότι το συμβάν έρχεται μετά από τη διάρρηξη αυτοκινήτων πριν ένα μήνα στο Ντολτσό και μία κλοπή ενός αυτοκινήτου suzuki samurai από την Αυγή (θυμίζουμε το τότε δελτίο τύπου της Αστυνομίας):

Συνελήφθησαν την (31-01-2020) απογευματινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 36,31 και 27 ετών, για κλοπή οχήματος και για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, την 31 Ιανουαρίου και κατά τις απογευματινές ώρες οι προαναφερόμενοι αφαίρεσαν από κοινού όχημα ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Καστοριάς, επιχειρώντας να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα. Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας το κλεμμένο όχημα, σε περιοχή της Καστοριάς και οι τρεις προαναφερόμενοι αλλοδαποί, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν πληροφορίες και άλλα συμβάντα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας όπως ότι λίγες μέρες πριν, ομάδα αλλοδαπών που βρίσκονταν για αρκετές ώρες έχοντας ανάψει φωτιά μέσα στο χώρο δίπλα στο δρόμο που οδηγεί προς τα ΤΕΙ (στην παλιά παιδική χαρά στο Νταηλάκη), εναπόθεσαν πέτρες και ξύλα στο δρόμο με σκοπό να ακινητοποιήσουν όχημα για να το κλέψουν και να εξέλθουν με αυτό από τη χώρα. Όντως κάποιος οδηγός σταμάτησε στο σημείο αντικρίζοντας τα εμπόδια και όταν είδε τους αλλοδαπούς οι οποίοι απαίτησαν να κατέβει από το αυτοκίνητο, αντέδρασε δυναμικά και τους είπε ότι θα φωνάξει την αστυνομία κάτι που όντως έκανε και σε λίγα λεπτά όντως η αστυνομία ήρθε και συνέλαβε τους επίδοξους κλέφτες. Το περιστατικό δεν έχει ανακοινωθεί ή επιβεβαιωθεί από την αστυνομία.

Όλα αυτά δημιουργούν ένα κλίμα τουλάχιστον ανησυχίας στους κατοίκους της περιοχής και καλό είναι κατ’ αρχάς να υπάρχει ενημέρωση από τις αρχές.

Δείτε τι έγραψε στο facebook ο Γιώργος Μπαμπάκος για το χθεσινό περιστατικό, συνοδεύοντας το με video από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου.

«Προσοχή❗️❗️❗️❗️
Πριν από μια ώρα στο Μανιακοι …κουκουλοφόρος με fullface μπήκε στο γκαράζ και προσπάθησε να ανοίξει το αμάξι μου και του αδερφού μου !! Θα μας μπούμε στα σπίτια έχετε το νου σας !!»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria