Λάζαρος Παπαδόπουλος: Πολύ πιθανό να υπάρξει κρούσμα Καστοριά-Σιάτιστα. Όσοι πήγαν Μιλάνο έπρεπε να μείνουν σπίτι - OlaDeka

Λάζαρος Παπαδόπουλος: Πολύ πιθανό να υπάρξει κρούσμα Καστοριά-Σιάτιστα. Όσοι πήγαν Μιλάνο έπρεπε να μείνουν σπίτι

«Ακόμη καλύτερα είναι να πάει στο χωριό. Να τρώει σε πιάτα μιας χρήσης κτλ και να πετιούνται και να αποφεύγει εναγκαλισμούς, χειραψίες κτλ με άτομα του περιβάλλοντος του»

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς, Λάζαρος Παπαδόπουλος, απαντώντας στον Χ. Νατσούλη αναφορικά με τις πιθανότητες εμφάνισης κρούσματος κορονοϊού στην Καστοριά είπε:

Λ.Παπαδόπουλος:«Είναι πολύ πιθανό δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να υπάρξει κρούσμα, Καστοριά και Σιάτιστα εφόσον αυτά τα άτομα βρισκόντουσαν εκεί (σ.σ. στο Μιλάνο).

Νατσούλης: «Μάλιστα…είναι δηλαδή ένα ορατό σενάριο…»

Λ.Παπαδόπουλος:«Βεβαίως, βεβαίως είναι πολύ πιθανό.»

Νατσούλης:«Έπρεπε να δοθούν ίσως από την πρώτη στιγμή σε αυτούς τους ανθρώπους σε μία οικειοθελή απομόνωση για κάποιο διάστημα;»

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Λ.Παπαδόπουλος:«Οδηγίες σαφώς έπρεπε να δοθούν να προσέχουν αυτοί οι άνθρωποι(…) Οι οδηγίες που θα πρεπε να δοθούν ήτανε, τα άτομα που γύρισαν από την Ιταλία – το Μιλάνο -, συγκεκριμένη περιοχή, ότι, πρέπει να μείνουν στο σπίτι τους, καλό θα ήτανε να είναι σε ξεχωριστό δωμάτιο και να παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας τους τουλάχιστον για δύο εβδομάδες.(… )Τα άτομα που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με το συγκεκριμένο κρούσμα που αναφέρθηκε πλέον,καλό θα είναι να μένουν σε ξεχωριστό δωματιο απ’ την οικογένεια τους να παρακολουθούν την υγεία τους για 14 τουλάχιστον μέρες…

Νατσούλης:«Απλά δωμάτιο κύριε Παπαδόπουλε ή να πάω στο χωριό και οι άλλοι να μείνουν εδώ;»

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

Λ.Παπαδόπουλος:«Ακόμη καλύτερα είναι να πάει στο χωριό. Να τρώει σε πιάτα μιας χρήσης κτλ και να πετιούνται και να αποφεύγει εναγκαλισμούς, χειραψίες κτλ με άτομα του περιβάλλοντος του»

VIDEO:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria