Η. Κάτανας: Ο Κασαπίδης λειτουργεί με βάση την αδυναμία του να προφυλάξει την περιοχή από την άμεση απολιγνιτοποίηση, ενεργώντας χωρίς πλάνο και χωρίς σχέδιο - OlaDeka

Η. Κάτανας: Ο Κασαπίδης λειτουργεί με βάση την αδυναμία του να προφυλάξει την περιοχή από την άμεση απολιγνιτοποίηση, ενεργώντας χωρίς πλάνο και χωρίς σχέδιο

Με αφορμή τη μη αποδοχή του αιτήματος του επικεφαλής της παράταξης μας Θόδωρου Καρυπίδη για έκτακτη σύγκληση του περιφερειακού συμβουλίου με τη παρουσία του υπουργού που είναι υπεύθυνος για τη μεταλιγνιτική περίοδο του κ. Χατζηδακη και ο οποίος τυγχάνει να βρίσκεται στη περιοχή μας , μου δημιουργούνται κάποιες σκέψεις.

Η άρνηση αυτή δείχνει πως ο κ. Κασαπίδης λειτουργεί με βάση της αδυναμίας του να προφυλάξει την περιοχή από την άμεση απολιγνιτοποίηση, ενεργώντας χωρίς πλάνο και χωρίς σχέδιο. Μα το κυριότερο δείχνει πως επιθυμεί την αποσιώπηση της πραγματικότητας και την έντεχνη στροφή της σε κυνήγι μαγισσών , όπως το πρόσφατο θέμα της γέφυρας.

Γιατί η κοινή γνώμη το τελευταίο διάστημα έχει αποπροσανατολιστεί ασχολούμενη με το θέμα της γέφυρας, που εντέλει φαίνεται πως δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Η νέα περιφερειακή αρχή του κ. Κασαπίδη συνεχίζει να απέχει από την τεκμηρίωση επιχειρημάτων με πολιτική συγκρότηση δείχνοντας ατολμία και αδυναμία να γίνει η περιφερειακή αρχή όλων των Δυτικομακεδόνων. Εξάλλου για να το καταφέρεις αυτό δεν πρέπει να είσαι δέσμιος παλαιών οπισθοδρομικών αντιλήψεων.


Το 2023 έρχεται.
Η περιοχή μας θα βιώσει πρωτόγνωρες καταστάσεις. Και δυστυχώς είμαστε μόνοι μας. Γι ´αυτό είμαστε όλοι υπόλογοι για το αύριο της περιοχής μας. Θέλω να γνωρίζει η νέα περιφερειακή αρχή πως στο τέλος της θητείας της θα κριθεί και θα απολογηθεί για όλες αυτές τις ενέργειες της, όχι μόνο από εμάς, αλλά πρωτίστως, από όλους αυτούς τους πολίτες και τους εργαζόμενους που σήμερα ο κύριος Κασαπίδης τους αφήνει απροστάτευτους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria