ΕΦΥΓΕ Ο ΚΛΕΙΣΟΥΡΙΩΤΗΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΣΛΑΣ - OlaDeka

ΕΦΥΓΕ Ο ΚΛΕΙΣΟΥΡΙΩΤΗΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΣΛΑΣ

Με μεγάλη θλίψη και συγκίνηση πληροφορηθήκαμε τον θάνατο ενός γνήσιου Κλεισουριώτη, ενός μεγάλου ευεργέτη του τόπου μας, του επίτιμου προέδρου του Συλλόγου μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑΣΛΑ.

Ο Κωνσταντίνος Νάσλας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη , γιος της Χρυσάνθης και Ιωάννη Νάσλα, σπούδασε στη νομική Θεσσαλονίκης και αφού παντρεύτηκε έφυγε στην Αμερική όπου διέπρεψε και πρόκοψε δημιουργώντας τη δική του ναυτιλιακή εταιρεία. Απέκτησε δύο εξαιρετικά παιδιά τον Γιάννη και την Κατερίνα.

Άνθρωπος ευγενικός ,διακριτικός ,πάντα χαμογελαστός, γενναιόδωρος , ξεχώριζε για το ήθος του και την παιδεία του. Ο εκλιπών ποτέ δεν ξέχασε τον τόπο καταγωγής του, αντιθέτως ήταν πρόθυμος πάντα να βοηθήσει τον τόπο του και τους συμπατριώτες του.

Τα περισσότερα έργα που έγιναν στην Κλεισούρα φέρουν τη σφραγίδα του ονόματος του. Η προσφορά προς το σύλλογό μας είναι ανεκτίμητη, βοήθησε οικονομικά τις εκάστοτε διοικήσεις του Συλλόγου για την πραγματοποίηση έργων.

Μεγάλη ήταν η συγκίνησή του πέρυσι τον Απρίλιο , όταν κατέθεσε στεφάνι για λογαριασμό του Συλλόγου μας στο μνημόσυνο που έγινε στην Κλεισούρα για τα θύματα των ναζιστικών στρατευμάτων. Φέτος για τελευταία φορά τίμησε με την παρουσία του το Σύλλογό μας ερχόμενος από την Αθήνα όπου διέμενε για να παραστεί στον ετήσιο χορό μας την 1η Φεβρουαρίου..

Τον καμαρώσαμε να σέρνει πρώτος το χορό και να χαίρεται ανάμεσα στους συμπατριώτες του .

Το ΔΣ εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Φωτεινή ,στα παιδιά Κατερίνα και Γιάννη ,στη νύφη του , στον εγγονό του Λούκα. στην αδελφή του Νανά Νάσλα –Καραγιαννίδη και στους υπόλοιπους συγγενείς του εκλιπόντα. Θα ενημερώσουμε λεπτομέρειες για τη νεκρώσιμη ακολουθία του,μόλις έχουμε τις πληροφορίες.

Σύλλογος Απανταχού Κλεισουριέων
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria