Επιστρέφουν οι μαθητές του ΓΕΛ Άργους Ορεστικού που βρίσκονται στην Ιταλία - OlaDeka

Επιστρέφουν οι μαθητές του ΓΕΛ Άργους Ορεστικού που βρίσκονται στην Ιταλία

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ κ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΚΟΣ

62 μαθητές μαθητές του Γενικού Λυκείου Άργους Ορεστικού μαζί με 5 συνοδούς καθηγητές βρίσκονται στην Ιταλία σε εξαήμερη εκπαιδευτική εκδρομή που ξεκίνησε την Πέμπτη 20/2 και τελειώνει αύριο Τρίτη 25/2.

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της εκδρομής και το βράδυ είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση από το λιμάνι του Μπάρι για Ηγουμενίτσα όπου θα βρίσκονται το πρωί της Τρίτης.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους καθηγητές που μερίμνησαν χωρίς να έχουν ξεσπάσει τα γεγονότα με τα κρούσματα του κορονοϊού στη γειτονική χώρα, να έχουν προμηθεύσει με μάσκες τις οποίες φορούσαν τα παιδιά κατά τη διάρκεια των επισκέψεων σε αξιοθέατα και μουσεία, ενώ παράλληλα γίνονται τακτικές θερμομετρήσεις κατά τις οποίες δεν υπήρξε κάτι το ανησυχητικό πέραν μερικών μεμονωμένων περιστατικών εμπύρετης κατάστασης μερικών μαθητών που σε κάθε εκδρομή μπορεί να παρουσιαστούν και αντιμετωπίστηκαν άμεσα χωρίς περαιτέρω ανησυχητική εξέλιξη.

Ο διευθυντής του ΓΕΛ Άργους Ορεστικού κ. Κάκος ήδη έχει μιλήσει με το Υπουργείο Παιδείας από όπου πήρε εντολή για αναστολή των νυχτερινών εξόδων, ενώ κατέστη σαφές ότι δεν θα τεθούν σε καραντίνα μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Ακούστε τι είπε ο διευθυντής του ΓΕΛ Άργους Ορεστικού κ. Θανάσης Κάκος στον Αντώνη Παραρά και τον alphafm 94,7:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria