ΕΘΝΟΣ: Ο Κορονοϊός «χτύπησε» τους γουναράδες - OlaDeka

ΕΘΝΟΣ: Ο Κορονοϊός «χτύπησε» τους γουναράδες

Ντίσιος: «Θεωρώ πως έρχονται ακόμη πιο δύσκολες μέρες για την Καστοριά.Φοβάμαι πως αν η κατάσταση με τον κοροναϊό κρατήσει για πολύ, θα δεχτούμε το τέταρτο και μεγαλύτερο πλήγμα»

Στο σημερινό οικονομικό ένθετο «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» του ΕΘΝΟΥΣ, ο Βασίλης Ιγνατιάδης καταγράφει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ελληνική γουνοποιία εξαιτίας της επιδημίας του κορονοϊού και συνομιλεί με γουνοποιούς για το παρόν και τις εξελίξεις που μπορεί να επιφέρει αυτή η κατάσταση.

Στο τέλος του άρθρου το ΕΘΝΟΣ φιλοξενεί μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη του προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων. Ο κύριος Λάγγας θεωρεί 99% σίγουρο ότι μετά την Κοπεγχάγη, θα ματαιωθεί και η δημοπρασία και της Φινλανδίας.

«Η επόμενη είναι προγραμματισμένη για τα μέσα Απριλίου, πάλι στην Κοπεγχάγη. Προσωπικά δεν βλέπω να γίνεται κάτι πριν από τον Ιούνιο» ανέφερε.

Αντώνης Ντίσιος: «Θεωρώ πως έρχονται ακόμη πιο δύσκολες μέρες για την Καστοριά.Φοβάμαι πως αν η κατάσταση με τον κοροναϊό κρατήσει για πολύ, θα δεχτούμε το τέταρτο και μεγαλύτερο πλήγμα»

Απόστολος Τσούκας: «Υπολογίζαμε να πάμε στην Κίνα και να πάρουμε παραγγελίες. Αν αυτή η κατάσταση κρατήσει για πολύ, μπορεί να χάσουμε ακόμη και το 50% της παραγωγής μας.»

Μιχάλης Κωνσταντίνου: «Είναι η πρώτη έκθεση της σεζόν, αυτή που θα έδινε τα πρώτα μηνύματα από τις παραγγελίες που θα έχουμε, ώστε να κάνουμε τον προγραμματισμό μας για τα δέρματα που θα παραγγείλουμε.»

Αθανάσιος Λάγγας: «Χωρίς τους Κινέζους δεν υπάρχει αγορά. Θα μείνουν απούλητα τα δέρματα και για αυτά που θα πουληθούν θα πέσουν οι τιμές στα τάρταρα»

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria