Δεν ισχύει ότι έμεινε γουναράς νοσηλευόμενος στο Μιλάνο - OlaDeka

Δεν ισχύει ότι έμεινε γουναράς νοσηλευόμενος στο Μιλάνο

Η πληροφορία ότι έλληνας υπάλληλος μεγάλης γουνοποιητικής εταιρίας έμεινε νοσηλευόμενος στο Μιλάνο, δεν ισχύει. Μετά από όσα μας είπε ο γουνοποιός και πατέρας μαθητή του ΓΕΛ Άργους Ορεστικού, προσπαθήσαμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι της συγκεκριμένης πληροφορίας. Ακολουθήσαμε μία διαδικασία μετ’ εμποδίων λόγω του ιδιαίτερου κλίματος που επικρατεί τις τελευταίες μέρες και μετά από αρκετές ώρες ανακαλύψαμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τα βήματα της έρευνας μας οδήγησαν στην Σιάτιστα όπου η συγκεκριμένη φήμη κυκλοφόρησε ευρέως και κατά πάσα πιθανότητα, με αυτόν τον τρόπο έφτασε και στα αυτιά του γονέα που μας το ανέφερε με φειδώ όσον αφορά στις λεπτομέρειες αρχικά, αλλά όταν στη συνέχεια μας έδωσε μετά από δική μας παράκληση περισσότερα στοιχεία, οδηγηθήκαμε στο προαναφερθέν αποτέλεσμα.

Φτάσαμε στο να μάθουμε όχι μόνο την επιχείρηση αλλά να εντοπίσουμε και το ίδιο το άτομο που υποτίθεται είχε παραμείνει στο Μιλάνο για εξέταση. Ο συγκεκριμένος κύριος όμως βρίσκεται στην Σιάτιστα από την Κυριακή.

Ας ελπίσουμε ότι η αρχική πληροφορία αφορούσε στον συγκεκριμένο υπάλληλο που εν τέλει βρίσκεται στην Σιάτιστα και δεν έχει να κάνει με άλλο πρόσωπο το οποίο μας διαφεύγει και μπερδεύει την κατάσταση επαναφέροντας μας στο αρχικό σημείο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria