Γ.Μανάκας: Δεν υπάρχει περίπτωση μεταφοράς της IFF - Οι ιταλοί μας φέρθηκαν άσχημα, έρχομαι στην Ελλάδα για να ενισχύσουμε την έκθεση - OlaDeka

Γ.Μανάκας: Δεν υπάρχει περίπτωση μεταφοράς της IFF – Οι ιταλοί μας φέρθηκαν άσχημα, έρχομαι στην Ελλάδα για να ενισχύσουμε την έκθεση

ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

Σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος του Προφήτη Ηλία κ. Απόστολος Τσούκας ανέφερε «Σήμερα είχαμε μία πολύ καλή συζήτηση με την παγκόσμια ομοσπονδία γούνας και τίθεται πλέον το θέμα να μεταφερθεί και η παγκόσμια ομοσπονδία γούνας στην Καστοριά…»

Το oladeka.com επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γούνας κ. Γιάννη Μανάκα για το συγκεκριμένο θέμα. Ο Πρόεδρος της IFF διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο.

«ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ, Η ΣΤΕΝΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ»

«Μου μετέφεραν τη συγκεκριμένη πρόταση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γ. Κασαπίδη, ο Πρόεδρος του Προφήτη Ηλία κ. Απόστολος Τσούκας και η στενή συνεργάτρια του Περιφερειάρχη κα Ευφροσύνη Ντιό. Δε λέω καλή σαν σκέψη και ιδέα, πλην όμως δυστυχώς, παντελώς ανέφικτη. Η IFF έχει εγκαταστάσεις, εξειδικευμένο προσωπικό στο Λονδίνο και υφίστανται πολλές άλλες παράμετροι που καθιστούν την εν λόγω σκέψη ουτοπική».

«ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΔΕΝ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΑΝ 50% ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ!»

«Δεν είναι καθόλου καλή η εικόνα που παρουσιάζει η έκθεση του Μιλάνου. Όλη αυτή η κατάσταση χωρίς δημοπρασίες, χωρίς ταξιδιώτες λόγω κορονοϊού αλλά και άλλοι λόγοι, φαίνεται ότι κατάφεραν ισχυρότατο πλήγμα στην THE ONE MILANO. Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι οι ιταλοί δεν φέρθηκαν καλά στους Έλληνες εκθέτες που στηρίζουν τόσα χρόνια με ένταση την έκθεση τους. Τους αδίκησαν για ακόμη μία φορά χωροταξικά υποβαθμίζοντας τους και μάλιστα τους ανάγκασαν να πληρώσουν 50% περισσότερα από τους ιταλούς εκθέτες! Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα πολύ κακό προηγούμενο και οι έλληνες πιστεύω ότι φεύγουν παντελώς απογοητευμένοι από το Μιλάνο. Σε λίγες μέρες έρχομαι στην Ελλάδα για να συμμετάσχω σε οργανωτικές διαδικασίες με στόχο να ενισχύσουμε την Ελληνική Έκθεση, που φέτος λόγω των συγκυριών πρέπει να εξαντλήσει όλα τα μέσα για να επωφεληθεί και να στρώσει ένα στρατηγικό σχέδιο επιτυχίας για το μέλλον. Φέτος δεν ταξίδεψε κόσμος του κλάδου, δεν έγιναν πουθενά δουλειές, πιστεύω ότι οι επαγγελματίες της γούνας θα «ξεδώσουν» στην έκθεση της Καστοριάς. Όλα αυτά βέβαια τηρουμένων των αναλογιών που δημιουργούν οι σημερινές παγκόσμιες αλλά και κλαδικές συνθήκες.»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria