Α’ ΕΠΣ : Αμετάβλητη η κορυφή – Κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι - OlaDeka

Α’ ΕΠΣ : Αμετάβλητη η κορυφή – Κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι

Η επικράτηση των φιλοξενούμενων και οι νίκες των πρωτοπόρων χαρακτηρίζουν την 13η αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Έτσι, λοιπόν, η κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε αμετάβλητη, αφού οι πρωτοπόροι εύκολα ή δύσκολα, απέδρασαν με τα «2» από τις εκτός έδρας εξορμήσεις τους, μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον για τις επόμενες αγωνιστικές.

Το σκορ της ημέρας πέτυχε η πρωτοπόρος Ομόνοια Βογατσικού, η οποία γάζωσε με το επιβλητικό σκορ 0-8 τον Κάστορα, διατηρώντας την θετική παράδοση των τελευταίων ετών ( 3 νίκες σε 4 αναμετρήσεις), ενώ, αήττητος παρέμεινε ο ΜΑ Καλλιθέας, που πέρασε άνετα το εμπόδιο των Αμπελοκήπων, επικρατώντας της τοπικής  Δόξας  με το ευρύ σκορ 2-6, διευρύνοντας το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών της κόντρα στους μαυραετούς 4η σερί νίκη τα τελευταία 4 ματς), παραμένοντας στην 2η θέση.

Επιστροφή στα τρίποντα μετά από δύο αγωνιστικές για τον Ηρακλή Πολυκάρπης, ο οποίος, ωστόσο, κινδύνεψε με απώλεια βαθμών στο Τοιχιό κόντρα στην ΑΕ Βιτσίου, αφού το μοναδικό και νικητήριο τέρμα, επιτεύχθηκε στο 90’!

Τρίποντο ανατροπής και μάλιστα στα… χασομέρια (91’), για το Νταηλάκη, που πέρασε νικηφόρα από την Πεντάβρυσο επικρατώντας με σκορ 1-2, διατηρώντας παράλληλα την θετική παράδοση των τελευταίων ετών (αήττητος από το 2009), ενώ οι γηπεδούχοι μετά και τη νέα ήττα συμπλήρωσαν 7 ματς χωρίς νίκη και οπισθοχώρησαν στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς Παναργειακού- Μαυροχώρι, που αποτέλεσε μόλις την 2η ισοπαλία επί συνόλου 19 αγώνων στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, με τους κοκκινόμαυρους να συμπληρώνουν 3 ματς χωρίς νίκη.

Την 2η νίκη εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η ΑΕ Γραμμοχωρίων, επικρατώντας με σκορ 2-1 της μαχητικής Δόξας Κορησού, με τους μαυραετούς να μένουν με τις εντυπώσεις.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria