Τι θέλω από το 2020… - OlaDeka

Τι θέλω από το 2020…

Γράφει ο Φίλιππος Θεοδώρου

Τι θέλω από το 2020…

Θέλω τον εαυτό μου, να του επιτρέψω να κάνει όσα, τόσα χρόνια του αρνιόμουν πεισματικά, γιατί υπολόγιζα τις ευθύνες μου απέναντι στους άλλους κι όχι απέναντι στον ίδιο μου τον εαυτό! Ξεκινάω τον Καινούργιο Χρόνο με μια μεγάλη, αλλά σημαντική απόφαση για εμένα τον ίδιο. Να με προσέχω, να με καλομάθω, να μην μου χαλάω χατίρι! 

Θέλω να μη χάσω την ταυτότητα μου και να παραμείνω θρασίτης (ο ντόμπρος σε διάλεκτο της Θάσου).

Επίσης εύχομαι να ανατιναχθεί το Facebook, 6 μήνες που το είχα κλειστό δεν μου έλειψε. Ταυτόχρονα, δε νομίζω ότι πρέπει να σας κρατάω ενήμερους για κάθε ευτυχισμένο δευτερόλεπτο μου. Μάλιστα τώρα όπου έδωσα και τους κωδικούς στον ανιψιό μου στη Γερμανία, ποιος με  πιάνει.

Θέλω να μη σιγοκλαίω κάθε φορά που τραγουδάω ένα τραγούδι.

Θέλω να ξεπεράσω το ρεκόρ των 100.000 ανθρώπων που έχω γνωρίσει ως σήμερα.

Θέλω να γίνω Youtuber μέσα στο 2020.

Θέλω να γίνω Αναρχικός, έτσι θα με φοβούνται όλοι ακόμη και τα λαμόγια που δεν μου μίλησαν το 2019, επειδή δεν τους ψήφισα.

Θέλω να έχω δίπλα μου άτομα που αξίζουν κι όχι υποκριτές. Θέλω να με ψάχνουν φίλοι, συγγενείς και όχι να με θεωρούν δεδομένο ότι θα μαι για πάντα εκεί, όταν με χρειάζονται ως τελευταία λύση, εξάλλου όσο υπεροπτικό κι αν ακούγεται, αξίζω περισσότερα από αυτούς.

Θέλω οι Καστοριανοί να έχουν μεγαλύτερη κατανόηση με λιγότερη βλακεία για το 2020.

Θέλω να βλέπω μια πόλη ζωντανή με ανθρώπους που θα κοιτάνε ψηλά κι όχι να περπατάνε συνεχώς με κατεβασμένο κεφάλι. Και καθαρή, όχι μόνο στη μόστρα, και στις γειτονιές και επιτέλους να αλλάξει το motto της Καστοριάς σε….από έξω πανούκλα κι από μέσα κούκλα.

Θέλω να τα παρατήσω όλα και να γυρίσω την πλάτη μου και να φύγω… Εάν αυτό θα με κάνει ευτυχισμένο, έστω κι αν η απόφαση μου έχει το κόστος της, εξάλλου έχω αυτοπεποίθηση.

Αν «κάτσει» μέσα στο 2020, ειλικρινά, θα ήθελα να παρασυρθώ σε έναν δυνατό, συναρπαστικό και περιπετειώδη έρωτα, που δεν θα ξέρω, που θα με οδηγήσει. Να ερωτευτώ. Δεν πάνε να με προειδοποιούν όλοι πώς, όποιος βιάζεται σκοντάφτει; Το γοργόν και χάριν έχει, έτσι θα κλείσω στόματα! Αρκετά με τους αργούς ρυθμούς και σε παρακαλώ Ύψιστε να μην είναι Καστοριανή διότι αλλιώς θα πρέπει να χωρίσω.

Επίσης, θέλω να βγω για καφέ με τον ίδιο τον Ζήση Τζηκαλάγια το 2020 κι όχι με κάποιο υποκατάστατο του κόμματος του, όταν το μόνο που κάνουν είναι να  αυτοπροβάλλονται όλη ώρα στο fcbk  και οπουδήποτε αλλού.

Αν και ζητάω πολλά, θέλω να κερδίσω στο Τζόκερ, έστω και 5.000 ευρώ καλά είναι.

Τέλος, θέλω το oladeka να βγει και σε oladekaTV,  εξάλλου δεν υπάρχει επίσημο κανάλι στη Δυτ. Μακεδονία όπου θα το πάρεις και σοβαρά.

Φίλιππος θεοδώρου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria