Τελιγιορίδου σε Βορίδη: «Όποιος θέλει να κάνει φιέστες για την προσωπική του προβολή να τις κάνει με δικά του έξοδα...» - OlaDeka

Τελιγιορίδου σε Βορίδη: «Όποιος θέλει να κάνει φιέστες για την προσωπική του προβολή να τις κάνει με δικά του έξοδα…»

«Από κάτι τέτοια “μεγαλοστελέχη” σαν της σημερινής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ και τις πρακτικές τους χρεοκόπησε η χώρα και οδηγήθηκε στα μνημόνια»

Λίγα λεπτά μετά την απάντηση του Υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων στην Ολυμπία Τελιγιορίδου αναφορικά με το κόστος της βασιλόπιτας κατά το οποίο την χαρακτήρισε μικρομεσαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ατυχείς τις δηλώσεις της, η πρώην υφυπουργός ανταπάντησε ως εξής:

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΑΤ. Η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ απαντά στην δημοσίευσή μου για το κόστος της κοπής της βασιλόπιτας λέγοντας πως είναι μια προσφορά προς τους εργαζόμενους του υπουργείου, που στοίχισε 12.000 ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο.

Όποιος θέλει να κάνει φιέστες για την προσωπική του προβολή να τις κάνει με δικά του έξοδα και όχι με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Τα χρήματα αυτά ανήκουν στον ελληνικό λαό και οφείλουμε όλοι να τα σεβόμαστε. Από κάτι τέτοια “μεγαλοστελέχη” σαν της σημερινής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ και τις πρακτικές τους χρεοκόπησε η χώρα και οδηγήθηκε στα μνημόνια.»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria