Τα Ζευγάρια που Παρακολουθούν Ερωτικές Ταινίες Μαζί Κάνουν Περισσότερο Σεξ - OlaDeka

Τα Ζευγάρια που Παρακολουθούν Ερωτικές Ταινίες Μαζί Κάνουν Περισσότερο Σεξ

Εάν είχατε ποτέ μια μακροχρόνια σχέση, υπάρχει είναι πολύ πιθανό να έχετε ακούσει το παρακάτω πολλές φορές: «Δεν απόψε, μωρό μου. Δεν έχω διάθεση.» Και αν έχετε μια ιδιαίτερα υψηλή λίμπιντο, αυτή η τρομερή φράση είναι πολύ απογοητευτική όταν την ακούτε.

 Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δεν έχει σημασία πόσο σεξουαλικά φιλόδοξοι μπορούμε να είμαστε, επειδή κάθε σχέση παρουσιάζει μείωση στο σεξ με την πάροδο του χρόνου. Ένα ζευγάρι δεν μπορεί να περνάει ρεαλιστικά την κάθε μέρα και νύχτα κάνοντας παθιασμένο έρωτα μεταξύ τους όπως γίνεται στην αρχή. Κάποια στιγμή η ζωή μας προλαβαίνει – οι δουλειές μας απαιτούν την ενέργεια μας και συμβάλλουν στα μεγαλύτερα επίπεδα άγχους, κουραζόμαστε, συμβαίνουν διάφορα πράγματα που επηρεάζουν τα συναισθηματικά και σωματικά επίπεδα ενέργειας μας, κλπ. – και η περίοδος του μήνα του μέλιτος έρχεται στο τέλος της.

Ωστόσο, δεν έχει χαθεί κάθε ελπίδα. Εάν ψάχνετε να αναζωπυρώσετε την αρχική σπίθα που είχατε κάποτε εσείς και η σύντροφος σας στην κρεβατοκάμαρα, μπορεί να υπάρχει ένα πράγμα που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε – κάτι που κρυβόταν σε κοινή θέα όλη την ώρα. Η απάντηση, αποδεικνύεται, ότι μπορεί να είναι το πορνό.

Σωστά… το πορνό. Τώρα, για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν προτείνουμε να παρακολουθείτε περισσότερο πορνό στον ελεύθερο σας χρόνο. Εάν περνάτε μια σεξουαλική ύφεση τον τελευταίο καιρό, είμαστε βέβαιοι ότι έχετε κάνει πολλά από αυτά. Όχι, σας προτείνουμε να αρχίσετε να παρακολουθείτε πορνό μαζί με την σύντροφο σας – ως κοινή δραστηριότητα, ως ένα είδος προκαταρκτικών αν θέλετε.

Ίσως να φαίνεται περίεργη στην αρχή η σκέψη να παρακολουθείτε πορνό με το άλλο σας μισό. Οι άνθρωποι τείνουν να σκέφτονται ότι πρέπει να απολαμβάνουν το πορνό ως κάποια αυστηρά ιδιωτική δραστηριότητα. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Στην πραγματικότητα, τα ζευγάρια που παρακολουθούν πορνό μαζί συχνά ισχυρίζονται ότι όχι μόνο κάνουν περισσότερο σεξ, αλλά και ότι το σεξ που κάνουν έχει βελτιωθεί επίσης. Πώς θα μπορούσε να πάει κάτι στραβά;

Αλλά μην ακούτε μόνο τη δική μας άποψη για το θέμα. Ο ψυχολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Αναζωογονητικό Σεξ: Επίλυση Σεξουαλικών Προβλημάτων και Επανάσταση της Σχέσης Σας, ο David Schnark, λέει ότι «το πορνό μπορεί στην πραγματικότητα να βοηθήσει στην ανάπτυξη της συναισθηματικής και σεξουαλικής οικειότητας […] Σημαντικό μέρος της δουλειάς μας είναι να βοηθάμε τα ζευγάρια να αναπτύσσουν μια βαθύτερη σεξουαλική σχέση χρησιμοποιώντας ερωτικές εικόνες. Η ερωτική λογοτεχνία καθώς και οι φαντασιώσεις αυνανισμού στα ζευγάρια μπορούν να αποτελέσουν χρήσιμα εργαλεία για να τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν ως ενήλικες.»

Εάν η σεξουαλική σας σχέση έχει κάπως παγώσει τελευταία, παρακάτω θα βρείτε μερικούς τρόπους με τους οποίους η παρακολούθηση ερωτικού περιεχομένου με την σύντροφο σας μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναβρείτε το δρόμο σας:

Είναι ένας βολικός τρόπος για να μάθετε ειλικρινά τις φαντασιώσεις της συντρόφου σας

Όταν κάθεστε αναπαυτικά (ή χαλαρώνετε) για να παρακολουθήσετε πορνό με την σύντροφο σας, φυσικά θα πρέπει να κάνετε περιήγηση και, ως ομάδα, να βρείτε τα βίντεο που προτιμάτε. Θα είναι σχεδόν αδύνατο να μην μιλήσετε, εκείνη τη στιγμή, για αυτό που σας αρέσει. Ίσως η σύντροφος σας να έχει ένα κρυφό βίτσιο που να μην γνωρίζατε. Ή ίσως να παρατηρήσετε ότι το πρόσωπο της συντρόφου σας να λάμπει σε μια συγκεκριμένη σκηνή ή στιγμή πορνό. Λοιπόν, ορίστε, έτσι θα αρχίσετε να δημιουργείτε ένα πρότυπο μαζί με τη μοναδική σεξουαλική αρχιτεκτονική της συντρόφου σας. Όταν γνωρίζετε τις φαντασιώσεις της συντρόφου σας, τα βίτσια, κλπ., θα είναι πιο εύκολο να την ικανοποιείτε. Και το αντίστροφο, φυσικά. Το φοβερό σεξ, εξάλλου, έχει να κάνει πραγματικά με όλα αυτά που μπορείτε να κάνετε για να ικανοποιήσετε την σύντροφο σας. Και επιτρέποντας της να σας ικανοποιήσει πραγματικά. Το μόνο που μπορεί να χρειαστείτε είναι ένα βίντεο για να επιστρέψετε στην ίδια σελίδα που βρισκόσασταν στην αρχή με την σύντροφο σας στην κρεβατοκάμαρα και ενδεχομένως να επανασυνδεθείτε σεξουαλικά με έναν τρόπο που δεν είχατε εδώ και μήνες (ή ίσως και χρόνια)!

Untitled-2

Η ανταλλαγή εμπειριών είναι καθοριστική

Οι σχέσεις γίνονται δυνατότερες μέσα από τις κοινές δραστηριότητες, τα χόμπι, τα ενδιαφέροντα, κλπ. Έτσι, φυσικά, αν μπορείτε να μετατρέψετε την παρακολούθηση ερωτικού περιεχομένου σε μια κοινή δραστηριότητα την οποία μοιράζεστε εσείς και η σύντροφος σας, θα παρατηρήσετε μια εντελώς νέα διάσταση στη σχέση σας. Ξαφνικά, θα έχετε αυτό το τεράστιο θέμα να συζητήσετε μαζί και θα δημιουργήσετε πολλές νέες αναμνήσεις. Όταν ο δεσμός ανάμεσα σε εσάς και τη σύντροφο σας δυναμώνει, θα παρατηρήσετε πιθανώς ότι θα κάνετε περισσότερο – και καλύτερο σεξ.

Μπορεί να είναι η πιο αποτελεσματική μορφή προκαταρκτικών που υπάρχει

Το New Scientist περιγράφει μια μελέτη του Πανεπιστημίου McGill του 2006 στην οποία «…ερευνητές παρακολούθησαν τις μεταβολές της θερμοκρασίας στα γεννητικά όργανα για να μετρήσουν τη σεξουαλική διέγερση και διαπίστωσαν ότι όταν έδειχναν πορνογραφικά βίντεο, οι άντρες και οι γυναίκες άρχισαν να εμφανίζουν διέγερση μέσα σε 30 δευτερόλεπτα – οι άντρες έφτασαν στη μέγιστη διέγερση μέσα σε περίπου 11 λεπτά, οι γυναίκες σε περίπου 12.»

Μερικές φορές πρέπει να επιταχύνουμε τα πράγματα. Αν έχετε παιδιά, για παράδειγμα, γνωρίζετε πολύ καλά για τι πράγμα μιλάμε. Με τις εξαιρετικά πολυάσχολες ζωές μας, μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατο να προγραμματίσουμε τις ώρες της νύχτας μας για να τις αφιερώσουμε στη σεξουαλική εξερεύνηση. Μερικές φορές νιώθουμε την ανάγκη να το κάνουμε και μας πιέζει ο χρόνος. Λοιπόν, αφού στο πορνό τα πράγματα φαίνονται ότι προχωρούν πολύ πιο γρήγορα, τα προκαταρκτικά σε συνδυασμό με την παρακολούθηση ερωτικών ταινιών θα μπορούσε απλά να εξασφαλίσει ότι και οι δυο σας ενδεχομένως να βρείτε το χρόνο για να το κάνετε.

 Επιτρέπει μια μεγαλύτερη αίσθηση ειλικρίνειας

Πολλά ζευγάρια ζουν σε ένα φανταστικό κόσμο όταν πρόκειται για το πολύ απλό γεγονός ότι όλοι νιώθουν έλξη για άλλους ανθρώπους. Πολλοί άνθρωποι λένε ψέματα στους συντρόφους τους όταν τους ρωτάνε για το αν νιώθουν έλξη για άλλους. Όλοι νιώθουμε. Απλά έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Κοιτάζοντας ερωτικό περιεχόμενο με την σύντροφο σας, μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε ένα νέο επίπεδο ειλικρίνειας από αυτήν την άποψη. Αντιμετωπίζοντας και τις δύο σας σεξουαλικές παρεκκλίσεις, μαζί, όλες αυτές οι ενοχλητικές ζήλιες και ανασφάλειες μπορούν να εξαφανιστούν, επιτρέποντας σας να δίνετε όλη σας την προσοχή με αυτοπεποίθηση στο άλλο σας μισό.

Untitled-1

Συνολικά, δεν μπορούμε να σκεφτούμε ούτε έναν λόγο για να μην συζητήσετε τουλάχιστον με την σύντροφο σας την πιθανότητα να προσθέσετε το πορνό στο μίγμα. Είτε ψάχνετε να αναζωογονήσετε εντελώς τη σεξουαλική σας ζωή, είτε απλά επιθυμείτε να γίνετε λίγο πιο πικάντικοι, το ερωτικό περιεχόμενο θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να προσθέσετε για ζήσετε μια πιο ερωτική ζωή.

Για όσους από εσάς είστε λιγότερο εξοικειωμένοι με τα θετικά και αρνητικά του πορνογραφικού περιεχομένου, ελέγξτε τον The Porn Dude. Οι χιουμοριστικές και συχνά χυδαίες κριτικές του για τις καλύτερες ιστοσελίδες πορνό στο διαδίκτυο θα λειτουργήσουν ως ο τέλειος οδηγός είτε είστε αρχάριοι είτε είστε βετεράνοι, και θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε αυτό το νέο ερωτικό κεφάλαιο με την σύντροφο σας.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Προχωρήστε και κάντε σεξ!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria