Που και πότε θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο δήμαρχος Καστοριάς - OlaDeka

Που και πότε θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο δήμαρχος Καστοριάς

ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

Ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης στον Γιάννη Κορεντσίδη έχει δημιουργηθεί από δημότες, μετά την αποκλειστική μας είδηση της επικείμενης χειρουργικής επέμβασης για ρήξη χιαστού και μηνίσκο.

Όπως είχαμε προαναφέρει το αρχικό ραντεβού με το χειρουργείο ήταν για σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου αλλά λόγω εμπύρετης κατάστασης στην οποία βρέθηκε τις τελευταίες μέρες ο δήμαρχος Καστοριάς, αρχικά η ημερομηνία της επέμβασης μεταφέρθηκε για την Τετάρτη.

Παρόλα αυτά, επειδή η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι τόσο απλή όσο φαντάζονται πολλοί καθώς και λόγω του ότι απαιτούνται και κάποιες νέες εξετάσεις η ημερομηνία της επέμβασης πήρε και νέα παράταση. Ο Γιάννης Κορεντσίδης θα περιμένει τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων που θα δείξουν αν θα μπει στο χειρουργείο της Βιοκλινικής Θεσσαλονίκης (πρώην Γαληνός) την Παρασκευή 24 ή τη Δευτέρα 27 του τρέχοντος μηνός.

Το ευχάριστο είναι ότι με το πέρας της επέμβασης ο δήμαρχος θα μπορεί να περπατήσει σχετικά άμεσα πλην όμως δεν θα μπορεί να οδηγήσει για ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ευχόμαστε και πάλι περαστικά και να γυρίσει πίσω δυνατός και ακμαίος ο δήμαρχος της Καστοριάς.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria