Νεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη μετά από καταδίωξη χούλιγκαν - OlaDeka

Νεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη μετά από καταδίωξη χούλιγκαν

Νεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη: Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος υπήκοος Βουλγαρίας όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Νεκρός οπαδός στη Θεσσαλονίκη: Ο θάνατος του νεαρού Βούλγαρου ήταν το αποτέλεσμα ενός ακόμη επεισοδίου μεταξύ οπαδών ομάδων της πόλης. Ο νεαρός χτυπήθηκε από αυτοκίνητο το απόγευμα, όταν προσπάθησε να ξεφύγει από τη μανία νεαρών χούλιγκαν που τον καταδίωκαν για να του επιτεθούν. Ήταν οπαδός ομάδας της Βουλγαρίας και υποστηρικτής ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ήρθε από την πατρίδα του για το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκίνησε το κυνηγητό. Πληροφορίες αναφέρουν πως το δυστύχημα ήταν η μοιραία κατάληξη ενός επεισοδίου μεταξύ οπαδών, νωρίτερα. Όπως γράφει το Thestival.gr, κατά το επεισόδιο ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων κινήθηκε αιφνιδιαστικά και επιτέθηκε σε άλλη ομάδα νεαρών, μέλος της οποίας ήταν και ο 28χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, κατά την συμπλοκή τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.  Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.

Να σημειωθεί πως στη Θεσσαλονίκη είναι συχνά τα επεισόδια οπαδικής βίας.

Τα Χριστούγεννα, η Αστυνομία απέτρεψε τελευταία στιγμή, επεισόδιο στην ανατολική πλευρά της πόλης. Τότε, ομάδα περίπου είκοσι κουκουλοφόρων είχε κινηθεί προς τη συμβολή των οδών Αναξιμάνδρου και Ν. Πλαστήρα. Στο σημείο περιπολούσαν αστυνομικοί και στη θέα τους, οι κουκουλοφόροι πέταξαν τα ξύλινα στειλιάρια που κρατούσαν και χάθηκαν στα γύρω στενά.

Στόχος των νεαρών κουκουλοφόρων ήταν να επιτεθούν σε καφετέρια της περιοχής στην οποία συχνάζουν οπαδοί αντίπαλης ομάδας, όπως είχε γράψει το Thestival.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria