Ιερέας χτύπησε πιστή "γιατί πήρε δεύτερο αντίδωρο" - OlaDeka

Ιερέας χτύπησε πιστή “γιατί πήρε δεύτερο αντίδωρο”

ΛΑΡΙΣΑ

“Ιερό” χαστούκι στη Λάρισα: Για άγρια χειροδικία κατά… 60χρονης γυναίκας κατηγορείται ιερέας συνοικιακού ναού, με αφορμή – σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο – το γεγονός ότι πήρε δεύτερο αντίδωρο!

“Ιερό” χαστούκι στη Λάρισα: O 48χρονος εφημέριος συνοικιακού ναού της πόλης, θα κληθεί από εβδομάδα, ενώπιον των αρμοδίων οργάνων της Μητρόπολης Λάρισας να δώσει εξηγήσεις, καθώς – σύμφωνα με μαρτυρίες ενοριτών – κατηγορείται πως αναίτια χειροδίκησε σε βάρος της πιστής, μετά από λογομαχία. Μάλιστα, το περιστατικό φέρεται να συνέβη τις.. άγιες ημέρες των γιορτών, στη θεία λειτουργία ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όπως γράφει η τοπική εφημερίδα “Ελευθερία“.

Σύμφωνα με το site, Onlarissa.gr, ιερέας και επίτροπος του ναού, με την ολοκλήρωση της θείας λειτουργίας –  κάτω από συνθήκες που μένουν να διερευνηθούν – λογομάχησαν με την πιστή και ο εφημέριος όχι μόνο έχασε την ψυχραιμία του, αλλά και χειροδίκησε σε βάρος της γυναίκας, σύμφωνα τουλάχιστον με μαρτυρίες παρισταμένων. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αντικείμενο της διένεξης ήταν το… δεύτερο αντίδωρο που πήρε η πιστή.

Όπως έγραψε η “Ελευθερία” και μεταφέρει το τοπικό site, οι καταγγελίες θέλουν τον ιερέα να τη χαστουκίζει, να την τραβά από τα μαλλιά, να την χτυπά στον τοίχο έξω από το προσκηνυτάρι, να της αρπάζει τα αντίδωρα και να τα πετά κάτω…

Σημειώνεται πως η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας προκειμένου να υπάρξει και ιατρική γνωμάτευση.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria