ΕΚΤΑΚΤΟ - Η KOPENHAGEN FUR ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ! - OlaDeka

ΕΚΤΑΚΤΟ – Η KOPENHAGEN FUR ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!

Ντόμινο πιθανής «μόλυνσης» σε SAGA FURS, HONG KONG, MILANO και όλη τον διεθνή κλάδο!

Ντόμινο εξελίξεων φέρνει η ραγδαία εξάπλωση του θανατηφόρου κοροναϊού και στη γούνα. Η Kopenhagen Fur ακύρωσε τη δημοπρασία Φεβρουαρίου και παρά τις διαβεβαιώσεις για μεταφορά των δημοπρατήσεων σε νέο event τον Απρίλη, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι μέλλει γενέσθαι. Οι «κακές» γλώσσες βέβαια μιλούν για «βολική» συγκυρία που δημιούργησε ο θανατηφόρος ιός με αποτέλεσμα, οι Δανοί να ρίχνουν το μπαλάκι μιας αγχωτικής διαδικασίας όσον αφορά στο αποτέλεσμα, στην επόμενη προγραμματισμένη δημοπρασία των Φινλανδών που μάλλον από τώρα μελετούν την κατάσταση και αναζητούν και αυτοί έναν…από μηχανής Θεό.

Η «μόλυνση» δεν σταματά στις δημοπρασίες αφού ο κοροναϊός τρομοκρατεί πλέον όλο τον πλανήτη και μαζί και τον παγκόσμιο κλάδο της γούνας που στο επόμενο διάστημα περιμένει την έκθεση του Hong Kong αλλά και αυτή του Μιλάνου.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ο φονικός νέος ιός φαίνεται ότι θα χτυπήσει για τα καλά και τη γουνοποιία η οποία θα δεχθεί ακόμη ένα πλήγμα.

Δείτε την ανακοίνωση της Kopenhagen Fur:

 

«Λόγω της κλιμάκωσης της τρέχουσας κατάστασης έκτακτης ανάγκης για την υγεία με τον θανατηφόρο κοροναϊό κυρίως στην Κίνα, η Κοπεγχάγη Fur αποφάσισε να αναβάλει τη δημοπρασία του Φεβρουαρίου. Η προγραμματισμένη πώληση περίπου. 2 εκατομμύρια δερμάτων μινκ και άλλων ειδών αναμένεται να ενσωματωθούν προς το παρόν στην ήδη προγραμματισμένη δημοπρασία Απριλίου – λίγες επιπλέον ημέρες πώλησης θα ανακοινωθούν αργότερα.

Με πολλούς σημαντικούς πελάτες μας και αγοραστές δημοπρασιών από Κίνα, έχουμε πρωτίστως ανησυχήσει για την υγεία των πελατών μας και των οικογενειών τους. Η μάχη με την ασθένεια βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, με πολλές επιστημονικές και ιατρικές προσπάθειες που έχουν να γίνουν, τα ταξίδια είναι περιορισμένα και επομένως πολλά εθνικά και διεθνή γεγονότα έχουν ήδη ακυρωθεί λόγω αυτής της απροσδόκητης κατάστασης έκτακτης ανάγκης για την υγεία.

Υπό αυτές τις συνθήκες, τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από την υγεία των πελατών μας. Ως εκ τούτου, η μόνη υπεύθυνη απόφαση είναι να αναβληθεί η δημοπρασία Φεβρουαρίου. Η Κοπεγχάγη FUR λυπάται για την ταλαιπωρία και τις απαραίτητες ταξιδιωτικές ανακατατάξεις, αλλά είμαστε σίγουροι ότι όλοι στο εμπόριο γούνας θα συμφωνήσουν και θα υποστηρίξουν αυτή τη σκληρή αλλά αναγκαία απόφαση, λέει ο Jesper Lauge Christensen, Διευθύνων Σύμβουλος της Κοπεγχάγης FUR.

Μέχρι την επόμενη δημοπρασία, οι ομάδες της Kopenhagen Fur στη Δανία και την Κίνα είναι έτοιμες να σας υποστηρίξουν σε οποιεσδήποτε επιχειρηματικές ανάγκες ως συνήθως. Και είμαστε βέβαιοι ότι με τις σωστές πρωτοβουλίες και το ισχυρό σχέδιο έκτακτης ανάγκης που έχει τεθεί σε ισχύ, η μάχη με αυτόν τον νέο ιό σύντομα θα τελειώσει.

Ευχόμαστε σε όλους τους πελάτες μας και στις οικογένειές τους καλή υγεία»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria