ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ - OlaDeka

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ) ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ‘’ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ’’ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

Δημοπρασία πλειοδοτική με κλειστές προσφορές για την εκμίσθωση του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (αναψυκτήριο) εμβαδού 270 τ.μ. περίπου που βρίσκεται στην θέση ΄΄Αγιος Αθανάσιος’’ στο βουνό Καστοριάς και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και να καταθέσουν τις προσφορές τους έως και τις 3-02-2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 μεσημβρινή στο Δικηγορικό γραφείο της κ. Αγνής Κανδύλη στην οδό Χριστοπούλου 31 στην Καστοριά ( τηλ. 2467081123 ) όπου και θα ανοιχτούν παρουσία των ενδιαφερομένων.

Ελάχιστο όριο της πρώτης προσφοράς:

Κατώτατο όριο προσφοράς ορίζεται το ποσόν των  250 ευρώ μηνιαίως συν 20% επί της μηνιαίας  μίσθωσης  ως αντάλλαγμα παραχώρησης υπέρ του Δημοσίου .

Διάρκεια εκμίσθωσης- αναπροσαρμογή μισθώματος

Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται σε τρία (3) έτη από την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης εκμίσθωσης με δυνατότητα ανανέωσης τρείς μήνες πριν την λήξη της.

Καταβολή του Μισθώματος:

Ο ενδιαφερόμενος μισθωτής θα καταβάλει ως εγγύηση το ποσό των 3.000 ευρώ  ποσό το  οποίο και θα παραμείνει στον Σύλλογο μέχρι την αποχώρησή του από το μίσθιο.

                                                     Για το Δ. Σ. του Συλλόγου

         Ο Πρόεδρος       

Κογιόπουλος Ιωάννης 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Καστοριά  27-01-2020

Αριθμ. Πρωτ.: 8

   

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria