Δήμος Νεστορίου: Προς μονομερή λύση της σύμβασης του RIVER PARTY - OlaDeka

Δήμος Νεστορίου: Προς μονομερή λύση της σύμβασης του RIVER PARTY

Τι λέει ο Δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος

Με 10 θέματα συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Νεστορίου, ανάμεσα στα οποία είναι και το εξής: «Μονομερής λύση της από 24-07-2018 σύμβασης του Δήμου Νεστορίου που αφορά στην εκμίσθωση του Δημοτικού Ακινήτου-Εστιατορίου και του κοινόχρηστου χώρου αυτού που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Νεστορίου περιοχή «Ντόσνιτσα» και την διοργάνωση του Φεστιβάλ “RIVER PARTY”»

Επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχο Νεστορίου κ. Χρήστο Γκοσλιόπουλο ο οποίος μας ενημέρωσε ότι ο Δήμος θα ζητήσει τη λύση του συμβολαίου με τον νυν ανάδοχο, επικαλούμενος μη τήρηση όρων του συμβολαίου σε διάφορα θέματα όπως π.χ. τρόπου και χρόνου πληρωμών καθώς και ασάφειες που εμπεριέχει το συμβόλαιο δημιουργώντας ως αποτέλεσμα τη διαφορετική ερμηνεία πολλών σημείων του από τις δύο πλευρές.

Ο κ. Γκοσλιόπουλος θεωρεί ότι η υπόθεση μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου θα πάρει το δρόμο των δικαστηρίων αλλά για φέτος τη διοργάνωση μάλλον θα αναλάβει για τελευταία φορά ο νυν διάδοχος. Η συνέχεια έπεται διαφορετική με προκήρυξη νέου διαγωνισμού και επιδίωξη δημιουργίας νέας αρχής με διαφορετικό και καινοτομικό προφίλ για την ιστορική διοργάνωση.

Δείτε τα θέματα του σημερινού δημοτικού συμβουλίου:

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «ΑΝΝΑΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗ» θα πραγματοποιηθεί η  Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεστορίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση τροποποίησης τεχνικού προγράμματος Δήμου Νεστορίου οικονομικού έτους 2020

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση προϋπολογισμού και του ΟΠΔ οικονομικού έτους 2020 της «Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Νεστορίου»

ΘΕΜΑ 4ο: Κατανομή ποσού 4.952,56, ευρώ  για την «Κάλυψη δαπανών θέρμανσης των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης»

ΘΕΜΑ 5ο: Σύσταση επιτροπής παροχής γνώμης προς τον Περιφερειάρχη για την άρση κυκλοφορίας οχημάτων που προμηθεύτηκε ο Δήμος από το Δημόσιο και το Ελεύθερο εμπόριο λόγω ασύμφορου κυκλοφορίας των

ΘΕΜΑ 6ο: Αντικατάσταση μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κληροδοτήματος Βασιλικής Μπεκιάρη – Βεκρή της Τ.Κ. Επταχωρίου Δ.Ε Αρρενών Δήμου Νεστορίου

ΘΕΜΑ 7ο: Γνωμοδότηση για την τροποποίηση των οριογραμμών του ρέματος Χιονάτου Δ.Ε. Ακριτών

ΘΕΜΑ 8ο: Κατ’ αρχή έγκριση εκμίσθωσης με δημοπρασία αδιάθετων τμημάτων κτηνοτροφικού πάρκου Διποταμίας για δημιουργία σταυλικών εγκαταστάσεων

ΘΕΜΑ 9ο: Αποδοχή της απόφασης ένταξης της πράξης «Βελτίωση εσωτερικής οδοποιίας οικισμού Κρανοχωρίου, Δήμου Νεστορίου» στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014

ΘΕΜΑ 10ο:  Μονομερής λύση της από 24-07-2018 σύμβασης του Δήμου Νεστορίου που αφορά στην εκμίσθωση του Δημοτικού Ακινήτου-Εστιατορίου και του κοινόχρηστου χώρου αυτού που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Νεστορίου περιοχή «Ντόσνιτσα» και την διοργάνωση του Φεστιβάλ “RIVER PARTY”

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria