ΑΝΚΑΣ - Εγκρίθηκαν 17 έργα του τοπικού προγράμματος CLLD / Leader της Αναπτυξιακής Καστοριάς ΑΕ ΟΤΑ προϋπολογισμού 1.107.000 - OlaDeka

ΑΝΚΑΣ – Εγκρίθηκαν 17 έργα του τοπικού προγράμματος CLLD / Leader της Αναπτυξιακής Καστοριάς ΑΕ ΟΤΑ προϋπολογισμού 1.107.000

Εγκρίθηκαν 17 έργα του τοπικού προγράμματος CLLD / Leader  της Αναπτυξιακής Καστοριάς ΑΕ ΟΤΑ προϋπολογισμού 1.107.000,  με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Γ. Κασαπίδη.

Τα έργα  ανήκουν στην κατηγορία των παρεμβάσεων δημόσιου χαρακτήρα και εντάσσονται στην στρατηγική του τοπικού προγράμματος.

Αφορούν παρεμβάσεις στον πολιτισμό, προβολή  της περιοχής της Π.Ε. Καστοριάς, στην προστασία του περιβάλλοντος και στις βασικές υποδομές των αγροτικών οικισμών.

Σύντομα αναμένουμε και τις εντάξεις των έργων ιδιωτικού χαρακτήρα, της 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αφορούν κυρίως σε επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα ( μεταποίηση αγροτικών προϊόντων ) καθώς και σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες όπως τουρισμός, βιοτεχνίες, οικοτεχνίες κ.α.

Παράλληλα προετοιμάζουμε και τις επόμενες προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος  σε έργα δημοσίου συμφέροντος καθώς και σε έργα ιδιωτικού χαρακτήρα (επιχειρηματικές δραστηριότητες ).

Οι νέες προσκλήσεις για νέες προτάσεις στο πρόγραμμα CLLD / Leader  θα προκηρυχθούν  εντός των επόμενων δύο μηνών  και θα λήγουν δύο μήνες μετά την προκήρυξη. Για τις νέες  προκηρύξεις  θα υπάρχει λεπτομερής ενημέρωση και δημοσιοποίηση το αμέσως επόμενο διάστημα. Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές μπορούν  άμεσα να  απευθύνονται  στην Αναπτυξιακή Καστοριάς  για να ενημερωθούν σχετικά με το πρόγραμμα CLLD / Leader , τις δράσεις που χρηματοδοτεί, τα ποσοστά επιδότησης και την επιλεξιμότητα τους στο πρόγραμμα.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2467083441

Ιστοσελίδα: www.ankas.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria