James Bond - "No time to die": Το πρώτο trailer της νέας ταινίας του 007 είναι εδώ - OlaDeka

James Bond – “No time to die”: Το πρώτο trailer της νέας ταινίας του 007 είναι εδώ

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του James Bond με τίτλο “No time to die” στην οποία πρωταγωνιστεί – για τελευταία φορά – ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Στη δημοσιότητα δόθηκε την Τετάρτη το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης 25ης ταινίας του περιβόητου πράκτορα 007 James Bond, η οποία φέρει τον τίτλο.

Στη νέα περιπέτεια του διάσημου κατασκόπου – τον οποίο υποδύεται για άλλη μία φορά (και πιθανώς τελευταία) ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο Μποντ εμφανίζεται να έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Ωστόσο, η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του.

Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον πράκτορα 007 στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Το τρέιλερ περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία που καθιέρωσαν τις ταινίες Μποντ: Εντυπωσιακά αυτοκίνητα, επικίνδυνες σκηνές δράσης, όμορφα κορίτσια, προηγμένη τεχνολογία, έναν νέο κακό, που ερμηνεύει ο Οσκαρικός Ράμι Μάλεκ, καθώς και έναν “παλιό” κακό: τον Κρίστοφ Βαλτς στον ρόλο του Ερνστ Σταύρου Μπλόφελντ…


Το «No Time To Die» θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 3 Απριλίου 2020 και το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου στην Ελλάδα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria