Φωταγωγήθηκε το καραβάκι «Ολυμπία» - OlaDeka

Φωταγωγήθηκε το καραβάκι «Ολυμπία»

(ρεπορτάζ – φωτορεπορτάζ – βίντεο)

Φωταγωγήθηκε και έλαμψε ξανά το καράβι «ΟΛΥΜΠΙΑ» της επιχείρησης «Μακεδνός Α.Ε.» του Δήμου Καστοριάς με την παρουσία πλήθους κόσμου και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν την πανέμορφη και φαντασμαγορική πλέον Βόρεια Παραλία.
Η νέα Δημοτική Αρχή «φωτίζει» με διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις κάθε γειτονιά και κάθε περιοχή, ώστε ο τόπος μας να αποκτήσει και πάλι την χαμένη του λάμψη!

Την εκδήλωση που διοργάνωσε η Εταιρεία «Μακεδνός Α.Ε.» του Δήμου Καστοριάς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς,  παρακολούθησαν πολλοί Καστοριανοί, οι οποίοι και ξεναγήθηκαν στους χώρους του ιστορικού πλοιαρίου, ενώ προσφέρθηκαν πολλά εδέσματα, κρασί, αναψυκτικά κ.α.
Παράλληλα το ιχθυοπωλείο- ψαροταβέρνα  ο “Αφρός της Θάλασσας”, του Βαλάντη Μάντση, προσέφερε δωρεάν ψαρόσουπα και κουτσομούρες.

Το… κουμπί της φωταγώγησης πάτησε ο πρόεδρος της ΜΑΚΕΔΝΟΣ Σωκράτης Πέλκας, ενώ ταυτόχρονα ακολούθησαν δεκάδες πυροτεχνήματα.  Ο Πρόεδρος της ΜΑΚΕΔΝΟΣ, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στην εκδήλωση και ευχήθηκε καλές γιορτές, ενώ, δεν παρέλειψε να τονίσει,  ότι στο μέλλον θα ακολουθήσουν παρόμοιες εκδηλώσεις.

Η όλη εκδήλωση πλαισιώθηκε με ήχους Χριστουγεννιάτικης μουσικής κάνοντας ακόμη πιο ευχάριστη την ατμόσφαιρα, ενώ το παρών έδωσε και ο δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κίμων Μηταλίδης, ο Αντιδήμαρχος  Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας Διονύσης Λίτσκας,  η Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης-Επιχειρηματικότητας, Όλγα Θεοχάρη-Παπαδάμου, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Καθαριότητας Θεόδωρος Λιάμης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Πέτρος Τόσκος.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria