Τρόποι για να φορέσεις ένα φόρεμα - OlaDeka

Τρόποι για να φορέσεις ένα φόρεμα

Μερικοί από εμάς αγαπάμε την ευκολία των φορεμάτων για κάθε περίσταση, ημέρα ή νύχτα. Αλλά τι πρέπει να κάνουμε όταν ο καιρός κρυώσει και ένα φόρεμα απλά δεν θα ανακόψει το κρύο; Τα γυμνά μας γόνατα και τα χέρια που τρέμουν θα φαινόταν εντελώς ακατάλληλα για κρύο καιρό – για να μην αναφέρουμε το δάγκωμα του παγετού! Αλλά μην ανησυχείτε – τα αστέρια του στιλ και οι μπλόγκερ της μόδας έχουν βρει κρυφά τρόπους να ενσωματώσουν φορέματα στις χειμερινές τους ντουλάπες για χρόνια.Τα Χριστούγεννα ήρθαν! Εδώ είναι οι αγαπημένοι μας τρόποι να φορέσετε φορέματα το χειμώνα που θα βρείτε στο rovo.gr

8

1. Πάνω από ένα παντελόνι με μακριά μανίκια
Τα Turtlenecks είναι τόσο κομψά και κλασικά από μόνα τους, έτσι ώστε να συνδυάσετε ένα turtleneck με ένα φόρεμα βάρδιες; Ψυχρός καιρός κατάλληλος για αυτόν τον συνδυασμό.

 
2. Με τα μαύρα καλσόν
Αν και αυτό μπορεί να είναι το πιο προφανές τέχνασμα που πιθανότατα γνωρίζετε αφού η μητέρα σας θα ταίριαζε το φόρεμά σας με τα καλσόν σας στο Νηπιαγωγείο, οι σωστές συμβουλές για το styling μπορούν να πάρουν την εμφάνιση από το βασικό μέχρι το trendystylish. Βεβαιωθείτε ότι το στρίφωμα του φορέματος είναι μίνι φόρεμα. Οποιοδήποτε μήκος μεταξύ τους θα φαίνεται ογκώδες. Ο ευκολότερος τρόπος για να φανεί εξαιρετικό στο καλσόν είναι να πάει με όλα τα μαύρα, για μια κλασική εμφάνιση. 

9

3. Κάτω από ένα πουλόβερ
Δεν χρειάζεται να πακετάρετε τα αγαπημένα σας slipslip ή το floatymaxis όταν τελειώνει το καλοκαίρι. ρίξτε ένα υπερμεγέθη πουλόβερ στην κορυφή, ζευγάρωμα με μπότες και έχετε το τέλειο χειμερινό ρούχο για καφέ με φίλους ή ψώνια Χριστουγέννων.


4. Ζεύγος με ένα Midi Φόρεμα πουλόβερ με ένα μακρύ παλτό
Το καλύτερο μέρος για ένα φόρεμα πουλόβερ midi είναι ότι είστε κυριολεκτικά τυλιγμένο σε μαλλί από πάνω προς τα κάτω? είναι σαν να βγαίνεις από το σπίτι σου στην πιο μώλωπη κουβέρτα σου! Ένα μακρύ παλτό ή σακάκι στην κορυφή προσθέτει ένα άλλο στρώμα ζεστασιάς και η σύζευξη με τα κορδόνια ανυψώνει ολόκληρη την στολή.
 
 5. Πάνω από το μαύρο παντελόνι
Δεν το ακούσατε; Τα μαύρα παντελόνια είναι τα νέα καλσόν – μόνο αυτά είναι πιο ζεστά και πιο άνετα. Φορώντας ένα γυναικείο φόρεμα σε ένα ζεστό υλικό όπως το πλεκτό κάνει το χειμώνα κατάλληλη. Βεβαιωθείτε ότι τα μαύρα παντελόνια είναι τοποθετημένα σε ανθεκτικό υλικό όπως το denim ή το δέρμα. Προσθέστε αθλητικά παπούτσια για άνεση (και για να μπορείτε να περπατάτε μέσα από χιόνι χωρίς να καταστρέφετε τα παπούτσια σας!).


6. Με παπούτσια για τα γόνατα
Τα αγαπημένα σας παπούτσια με κρύο καιρό είναι επίσης ένα μυστικό για να μπορείτε να επεκτείνετε το φόρεμά σας στο χειμώνα. Φορέστε ένα φόρεμα που χτυπά ακριβώς πάνω από την κορυφή της μπότας, και πάνω με ένα σακάκι ή παλτό που είναι παρόμοιο μήκος (και χρώμα!) Του φορέματος για επιπλέον κομψότητα.

10

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria