Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές για online γνωριμίες; - OlaDeka

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές για online γνωριμίες;

Το online dating γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές στις μέρες μας, πράγμα που δεν προκαλεί εντύπωση, αν λάβουμε υπόψιν το γεγονός ότι, πλέον, κάθε δραστηριότητα της καθημερινότητας μας μπορεί να γίνει στο διαδίκτυο, άρα γιατί όχι και οι ερωτικές γνωριμίες. 

Φυσικά, οι εφαρμογές και οι ιστοσελίδες γνωριμιών είναι δεκάδες, όμως, το ερώτημα είναι “ποιες απ΄αυτές είναι οι πλέον αξιόπιστες” και, κυρίως, “τι είναι αυτό που κάνει μια ιστοσελίδα γνωριμιών να ξεχωρίζει;”

Σίγουρα, ένα χαρακτηριστικό που θα πρέπει να διαθέτει κάθε τέτοια πλατφόρμα είναι να παρέχει στον χρήστη όσον το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες για γνωριμία. Δηλαδή, να έχει πολλές χιλιάδες χρήστες, ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να έχει την ευκαιρία να επιλέξει ανάμεσα σε όσο το δυνατόν περισσότερα υποψήφια ταίρια. Επίσης, είναι εξαιρετικά σημαντικό η ιστοσελίδα ή η εφαρμογή να είναι φιλική προς τον χρήστη, ώστε να του δίνει τη δυνατότητα, αφενός να φιλτράρει τους υπάρχοντες χρήστες ώστε να εντοπίσει εύκολα εκείνους που ταιριάζουν στις προτιμήσεις του και, αφετέρου, να προσφέρει μια εύκολη εμπειρία περιήγησης.

tinder

Tinder: είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα γνωριμιών παγκοσμίως και ουσιαστικά ήταν αυτό που άλλαξε τον ορισμό του dating στην καθημερινότητά μας, και όπως είναι φυσικό, έχει έρθει και στη χώρα μας. Με εκατομμύρια χρήστες από όλον τον κόσμο, το Tinder εγγυάται στα μέλη του εκατοντάδες γνωριμίες, τεχνογνωσία όσον αφορά την παροχή της καλύτερης δυνατής υπηρεσίας και, πάνω απ’ όλα, μια συναρπαστική εμπειρία φιλική προς το χρήστη.

giapes

giapes: Το giapes είναι μια ελληνική ιστοσελίδα γνωριμιών, που δεν εστιάζει μόνο στο ερωτικό κομμάτι, αλλα στη διασκέδαση και τις ενδιαφέρουσες γνωριμίες γενικότερα. Προσφέροντας εύχρηστα φίλτρα αναζήτησης και αρκετά μεγάλο αριθμό χρηστών, πρόκειται για μια ιστοσελίδα που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κάνει δεκάδες γνωριμίες από την άνεση του σπιτιού του, προστατεύοντας ταυτόχρονα την ιδιωτηκότητα και τα προσωπικά του στοιχεία.

Lovadate.com: Το Lovadate είναι άλλη μια σημαντική ιστοσελίδα γνωριμιών που ήρθε και στη χώρα μας. Προσφέρει εξυπηρέτηση πελατών όλο το 24ωρο, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό για χρήστες που πιθανόν να μην είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση σελίδων γνωριμιών, λειτουργία “φλερτ” για γρήγορες γνωριμίες και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες λειτουργίες που περιμένουν να τις ανακαλύψετε!

erodate

Erodate.gr: Το Erodate δεν είναι μια συνηθισμένη ιστοσελίδα γνωριμιών, καθώς, δεν πρόκειται για σάιτ με σκοπό το φλερτ, αλλά για κοινότητα ενηλίκων. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια εφαρμογή που αφορά στο adult dating και απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν ραντεβού ενηλίκων και ζευγάρια που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν την ερωτική τους ζωή. 

Όποιες και αν είναι οι ερωτικές προτιμήσεις του καθενός, είναι βέβαιο ότι υπάρχει μια ιστοσελίδα γνωριμιών που μπορεί να το προσφέρει. Εσείς απλώς καθίστε αναπαυτικά μπροστά στον υπολογιστή ή πάρτε το smartphone ή το tablet σας και ετοιμαστείτε να γνωρίσετε έναν υπέροχο κόσμο γεμάτο φλερτ και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria