Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς - OlaDeka

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Καστοριάς το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αθλητές όλων των τμημάτων (ακαδημία, προαγωνιστική ομάδα, αγωνιστική ομάδα, τμήμα ενηλίκων), οι προπονητές τους, η Διοίκηση του Ομίλου, παλαίμαχοι κωπηλάτες και η Διοίκηση του συλλόγου τους “Τα παρασπουρτζούκια”, καθώς και γονείς των αθλητών και απλοί φίλοι του Ομίλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Ν.Δ. κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, η βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς κ. Δημήτρης Σαββόπουλος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων – Πολεοδομίας και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας κ. Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού – Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων κ. Χρήστος Μουρατίδης.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές του Ομίλου που είχαν διακρίσεις σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, καθώς και οι αριστούχοι μαθητές/αθλητές και οι μαθητές/αθλητές που εισήχθησαν σε Πανεπιστήμια τη χρονιά που πέρασε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον μεγάλο χορηγό του χθεσινού χορού, την εταιρεία NOISIS – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε. και ιδιαίτερα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Νικητίδη Γεώργιο για την τεράστια υποστήριξη που έδωσαν για τη διοργάνωση της πολύ σημαντικής για την οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς αυτής εκδήλωσης. Η στήριξη του κ. Νικητίδη βοηθάει τα μέγιστα στην προσπάθεια του Ν.Ο.Κ. για να στέκεται πάντα ψηλά και να είναι ο αθλητικός φάρος της πόλης, εκπροσωπώντας την στα πέρατα της γης με τους αθλητές του και τις επιτυχίες τους.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria