Λάζαρος Ζήσης: «Θα μου επιτραπεί να έχω και εγώ μια ιδιαίτερη χαρά...» - OlaDeka

Λάζαρος Ζήσης: «Θα μου επιτραπεί να έχω και εγώ μια ιδιαίτερη χαρά…»

«Ένα βίντεο από την αρχή της συναυλίας και μια φωτογραφία από το τέλος της!!!! Όλα ήταν τέλεια!!!! Πολλά συγχαρητήρια στον Δήμαρχό μας και σε όλους τους υπεύθυνους Αντιδημάρχους για την άρτια οργάνωση… η έναρξη της εορταστικής περιόδου άρχισε εντυπωσιακά και έτσι θα συνεχίσει.

Θα μου επιτραπεί να έχω και εγώ μια ιδιαίτερη χαρά βλέποντας να παίρνει σάρκα και οστά το πρόγραμμα interreg που κατά την περίοδο που διατελέσα αντιδήμαρχος εγκρίθηκε και μαζί με τους τότε συνεργάτες μου που είναι οι αφανείς ήρωες γιατί το τρέξιμο και το στήσιμο γίνεται από αυτούς…

Θέλω να αναφέρω τα ονόματά τους και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Βασιλική Βάντα, Ανδρέας Κυπαρίσης, Γρηγόρης Νικολάου. Ένα πρόγραμμα στη ουσία χρηματοδοτικό εργαλείο που δίνει στον Δήμο μας την δυνατότητα να αναβαθμίσει όλες του τις εκδηλώσεις έως και τα καρναβάλια!!!! Αυτό το αναφέρω για αυτούς τους μίζερους, γκρινιάρηδες που αναρωτιούνται για τα χρήματα αυτών των εκδηλώσεων.

Εκτός αυτού όμως ακόμη και σήμερα σε μια τέτοια τεράστια εκδήλωση του Δήμου μας με την λαοθάλασσα αυτή, βρήκαν κάτι να σχολιάσουν… είναι δυνατόν αγαπητοί μου έγινε μπροστά μου… πείτε μας τελικά εσείς οι λίγοι θέλετε το καλό της Καστοριάς άραγε; Μάλλον όχι!!! Συγγνώμη δεν θα σας ακολουθήσουμε… με μπροστάρη τον Δήμαρχό μας θα κάνουμε το αδύνατο δυνατό αυτός ο τόπος να πάει μπροστά!!!!»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria