Καστοριά: 3 πτήσεις την εβδομάδα ανακοίνωσε η Sky Express - OlaDeka

Καστοριά: 3 πτήσεις την εβδομάδα ανακοίνωσε η Sky Express

Η Sky Express συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυο της και ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα, προσθέτοντας δυο νέους προορισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, η Sky Express από την 1η Δεκεμβρίου θα συνδέει την Αθήνα με την Κοζάνη και την Καστοριά με τρεις εβδομαδιαίες προγραμματισμένες πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Οι πτήσεις Αθήνα- Κοζάνη – Καστοριά – Αθήνα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Σάββατο, ενώ οι πτήσεις Αθήνα- Καστοριά- Κοζάνη- Αθήνα κάθε Πέμπτη, αυξάνοντας έτσι η Sky Express τον κατάλογο με τους προορισμούς της σε 34.

«Με την ένταξη των νέων δρομολογίων, η Sky Express ενώνει ακόμα περισσότερο την Ελλάδα, προσφέροντας σε όλους τους επιβάτες μεγαλύτερη ποικιλία ταξιδιωτικών επιλογών στο εσωτερικό δίκτυο. Με αυτό τον τρόπο, δίνει τη δυνατότητα και στους ξένους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση σε κάθε γωνιά της χώρας – τόσο στην ηπειρωτική όσο και στην νησιωτική Ελλάδα- συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην ανάπτυξη και διεύρυνση της τουριστικής περιόδου», επεσήμανε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sky Express, κ. Θεόδωρος Κροκίδας.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria