Η Νέα Καστοριά για τον αγώνα με τις Ελπίδες Μεσοποταμίας: «Λυπούμαστε για τα σημερινά γεγονότα – Θα αναμένουμε την απόφαση της ΕΠΣ» - OlaDeka

Η Νέα Καστοριά για τον αγώνα με τις Ελπίδες Μεσοποταμίας: «Λυπούμαστε για τα σημερινά γεγονότα – Θα αναμένουμε την απόφαση της ΕΠΣ»

Την ήττα με 1-3 γνώρισε η ομάδα μας στον αγώνα που έληξε πριν λίγο στο Δ. Α. Κ Καστοριάς. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 44′ με σκόρερ τον Γιώργο Ράπτη. Στην επανάληψη, η έλλειψη προετοιμασίας του περασμένου καλοκαιριού (καθώς ως γνωστόν η ομάδα στήθηκε με πολύ κόπο την τελευταία στιγμή), «έκανε και πάλι την εμφάνισή της» και η ομάδα των Ελπίδων, επιβλήθηκε με το προαναφερθέν σκορ.

Θα θέλαμε να δώσουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στην Ε. Π. Σ και στη διαιτητική τριπλέτα που όρισε για τη σημερινή αναμέτρηση. Η διαιτησία ήταν άψογη και οι 4 κόκκινες που δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές μας ήταν ορθές. Δεν θα μιλήσουμε τώρα για τη γενεσιουργό αιτία αυτών και η οποία δεν σχετίζεται με τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές. Θα αναμένουμε την απόφαση της Ε. Π. Σ και θα τοποθετηθούμε σχετικώς και εφόσον απαιτηθεί. Το μόνο που μπορούμε προς το παρόν να πούμε είναι ότι λυπούμαστε για τα σημερινά γεγονότα.

Το όνομα ΚΑΣΤΟΡΙΑ ενοχλεί. Δεν χρειάζεται να πέφτουμε στην παγίδα. Και αυτό είναι κάτι που σαν οικογένεια θα το αντιμετωπίσουμε εσωτερικά . Η προσπάθεια δεν σταματά.

Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Kastoria Football Club – official

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria