Δήμος Καστοριάς: Συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας - OlaDeka

Δήμος Καστοριάς: Συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας

Σάρκα και οστά παίρνει η πρωτοβουλία του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, η πρόταση του οποίου έγινε ομόφωνα δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Δυτικής Μακεδονίας, για συνεργασία όλων των Δήμων της για έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας που επλήγη από σεισμό.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται όλοι οι φορείς, σύλλογοι και πολίτες του Δήμου Καστοριάς να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία αυτή, που συντονίζεται από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας-Εθελοντισμού & Αθλητισμού, του Δήμου Καστοριάς, κ. Πέτρο Δοκόπουλο.

Προκειμένου να καταφτάσει έγκαιρα η βοήθεια αυτή, πριν από τα Χριστούγεννα, θα συγκεντρώνεται από τις 9 έως τις 16 Δεκεμβρίου στο “Κοινωνικό Παντοπωλείο” του Δήμου Καστοριάς, στο κτίριο της Αντιδημαρχίας Τουρισμού-Πολιτισμού, καθώς επίσης και στους χώρους όλων των Συλλόγων του Δήμου.

Τα είδη πρώτης ανάγκης που μπορούν να προσφέρουν οι πολίτες στα σημεία συγκέντρωσης της ανθρωπιστικής βοήθειας είναι: τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια, κονσέρβες, μπισκότα, ξηρούς καρπούς, βρεφικές τροφές και άλλες συσκευασμένες τροφές μακράς διάρκειας). Επίσης κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια) και ράντσα.

Από πλευράς Καστοριάς, οι Δήμοι Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου έχουν ήδη διασφαλίσει τους κατάλληλους χώρους συγκέντρωσης της βοήθειας προκειμένου να γίνει η μεταφορά συντονισμένα από τον Ερυθρό Σταυρό.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.:  2467026777   6932142390

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria