ΓΠΟ Καστοριάς: Παρέμειναν αήττητες στην κορυφή, έσπασαν την παράδοση, 0-5 στον Κιλκισιακό - OlaDeka

ΓΠΟ Καστοριάς: Παρέμειναν αήττητες στην κορυφή, έσπασαν την παράδοση, 0-5 στον Κιλκισιακό

Το πιο εύκολο εκτός έδρας τρίποντο της φετινής  αγωνιστικής περιόδου πανηγύρισαν οι γυναίκες της Καστοριάς για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής, επικρατώντας με το επιβλητικό σκορ 0-5 στον Κιλκισιακό της ομώνυμης ομάδας.

Μετά και τη νέα νίκη ο ΓΠΟ Καστοριάς προελαύνουν αήττητα στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα , έσπασαν μια από τις πιο αρνητικές παραδόσεις κόντρα στον σημερινό τους αντίπαλο, καθώς μετρούσαν τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς.

Το ματς εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο για την ομάδα της Καστοριάς, η οποία από τα πρώτα λεπτά έδειξε τις επιθετικές της προθέσεις και την αποφασιστικότητα για το τρίποντο.

Από νωρίς επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό στον αγώνα υποχρεώνοντας τον αντίπαλό τους σε παθητικό ρόλο και συνδυάζοντας θέαμα και ουσία έφθασαν με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη, ενώ το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού εκτός από τα 5 γκολ, είχαν 2 δοκάρια καθώς και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Μόλις στο 8’ η Τζιάρα άνοιξε τον δρόμο για τη νέα νίκη, ενώ πέντε λεπτά αργότερα σημάδεψε το δοκάρι. Στο 15’ η Σιδοπούλου ζευγάρωσε τα τέρματα της Καστοριάς, σκοράροντας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ στο 23’ η Τάσιου έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-3, σημαδεύοντας το δοκάρι. Ωστόσο, η ίδια, στο 37’ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, διευρύνοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3, που ήταν και το αποτέλεσμα του α’ ημιχρόνου.

Στο β’ ημίχρονο, οι γυναίκες της Καστοριάς κατέβασαν ταχύτητα και στο τελευταίο δεκάλεπτο πέτυχαν ακόμη δύο τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-5.

Συγκεκριμένα, τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε στο 80’ η Γκόγκου, σκοράροντας και αυτή για πρώτη φορά, ενώ στην εκπνοή του αγώνα, η Τζιάρα πέτυχε το δεύτερό της τέρμα, φθάνοντας συνολικά τα 9 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : ΠΕΤΚΑΝΑ, ΦΑΣΙΔΟΥ, ΓΚΟΓΚΟΥ, ΣΙΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΪΔΑΤΖΗ, ΜΑΡΚΟΥ, ΜΟΥΡΤΣΕΚΑ, ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ, ΤΖΙΑΡΑ, ΤΑΣΙΟΥ, ΜΠΑΣΟΥΡΗ

Αγωνίστηκαν και οι: ΚΥΡΙΖΑΚΗ, ΓΚΑΝΑ, ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΑΠΑΔΗΛΕΡΗ

5η Αγωνιστική
Αγρ. Αστέρας Αγ.Βαρβάρας-Δόξα Δράμας 3-0
Νέες Τρικάλων-Βασίλισσα Θράκης 0-2
Ροδόπη 87′-Αετοί Θεσσαλονίκης
ΑΟ Κιλκισιακός-ΓΠΟ Καστοριάς                 0-5
Πανσερραική-Νεφέλες Κατερίνης

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria