Β’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Νίκη με ανατροπή, 1-4 και μόνες στην κορυφή οι Γυναίκες της Καστοριάς! - OlaDeka

Β’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Νίκη με ανατροπή, 1-4 και μόνες στην κορυφή οι Γυναίκες της Καστοριάς!

Την μοναξιά της κορυφής στην βαθμολογία Β’ Εθνικής απολαμβάνουν πλέον οι γυναίκες της Καστοριάς μετά τα σημερινά αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής ημέρας.
Ο ΓΠΟ Καστοριάς πέρασε νικηφόρα 1-4 από τις Νεφέλες Κατερίνης και σε συνδυασμό με την απώλεια βαθμών 2-2 στα Τρίκαλα, του πρώην συγκάτοικου της στην κορυφή Αγρ. Αστέρα Αγ. Βαρβάρας, είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο 6 στα 6, και αποσπάστηκε μόνος του στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Ο αγώνας ήταν ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για την ομάδα της Καστοριάς, αφού εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο, ενώ καθάρισε το ματς σε  διάστημα 10 λεπτών 47’-57’ όταν και πέτυχε τρία γκολ.

Το ματς κόντρα στις Νεφέλες διεξήχθη σε έναν πολύ βαρύ γήπεδο της Ανδρομάχης το οποίο δυσχέραινε τις προσπάθειες των αθλητριών.

Η Καστοριά από τα πρώτα λεπτά έδειξε τις επιθετικές τις προθέσεις, σπαταλώντας σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο, όμως στο 19’ βρέθηκε πίσω στο σκορ 1-0.

Η καθολική της υπεροχή συνεχίστηκε και στο 32’ η Τάσιου ισοφάρισε σε 1-1, ενώ η πίεσή της ήταν ασφυχτική χάνοντας και άλλες ευκαιρίες. Μάλιστα στο 45’ ακυρώθηκε κακώς γκολ της Τζιάρας.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν και στην επανάληψη και στο 47’ η Μπασούρη έβαλε την Καστοριά στη θέση της οδηγού 1-2, ενώ λίγο αργότερα (55’), η  Τζιάρα έδωσε… αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα της, 1-3.

Δύο λεπτά αργότερα (57’), η Τάσιου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-4, ενώ στη συνέχεια χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν τη νίκη τους.

ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Δημητριάδου, Γκάνα, Φασίδου, Σιδοπούλου, Καϊδατζή, Μουρτσέκα, Παπαγερίδου, Κυριζάκη, Μπασούρη, Τάσιου, Τζιάρα.
Αγωνίστηκαν και οι Μάρκου, Ροβυθάκη, Πετρογιάννη, Πάντου

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής
Αετοί Θεσσαλονίκης – Κιλκισιακός
Βασίλισσα Θράκης-Ροδόπη ‘87
Νέες Τρικάλων-Αγρ.  Αστ. Αγίας Βαρβάρας 2-2
Νεφέλες Κατερίνης-ΓΠΟ Καστοριάς 1-4
Δόξα Δράμας -Πανσερραική          2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΚΑΣΤΟΡΙΑ         18
2.ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 16
3.ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑ         13
4.ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ   9
5.ΝΕΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ   8
6.ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ           7
7.ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ           3
8.ΝΕΦΕΛΕΣ ΚΑΤ.           3
9.ΡΟΔΟΠΗ           2
10. ΑΕΤΟΙ ΘΕΣ.           1

*Δεν υπολογίζονται τα ματς Αετοί Θεσσαλονίκης – Κιλκισιακός
Βασίλισσα Θράκης-Ροδόπη ‘87

Το πρωτάθλημα θα διακοπεί λόγω εορτών και θα συνεχιστεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου με τα ματς της 7ης αγωνιστικής, όπου δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria